Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez nálam másként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez nálam másként?

Figyelt kérdés

A hozzám hasonló fiatalok többsége rendszerint eljár valamilyen szórakozóhelyre bulizni, és rendszerint egyre többen lesznek, ahogyan közeledik az éjfél utáni órák.

Már hamarabb is mint 14 évesen el tudtam dönteni, hogy az alkoholfogyasztás, a dohányzás, a társasági élet, a bulik nem az én életstílusom, egyszerüen nem tudom magamat beleképzelni a dolgokba, hogy késő estékig más társaságokban legyek és piára meg cigarettára költsem a pénzt. Ez még önmagában nagy gond nem is lenne, csak az a probléma, hogy a "jó" csajok többsége ezekhez hasonló társaságokban van, vagy éppen benéznek, hátha akad valami ismerős arc, és valahol leülnek 3-4-en dumálni.

Most este fent voltam a városban egy billiárd szalonban, ahol különböző társaságokba botlottam, mindenhol a cigi, a pia, a füst, és persze a csajok, akik mind számomra ismeretlen srácokat hülyítenek, vagy csak buliznak együtt.

Az a gond velem, hogy én minden nőben a potenciális barátnőt látom, és nem vagyok ahhoz szoktatva, hogy csaj ismerőseim is legyenek, mert mindig is haverok közt nőttem fel, és ez most is fenn áll. Ha meglátok egy nőt, a legburkoltabban ki akarom deríteni, hogy ki ő, hány éves, hol lakik, van-e valakije, de szokásosan mindig azokat találom meg, akik buliznak ezerrel, és 6-8 fős társaságokban vannak, és egy halom srác haverjuk van. EZEK A PASIK HOGYHOGY NEM MÁSZNAK RÁJUK? AZOK A CSAJOK MEG MIÉRT NEM JÁRNAK KÖZÜLÜK EGY SRÁCCAL SEM?

Most nemrégiben volt egy barátnőm, akit hidegen hagyott a buli, a pia, a cigi, és 9 hónapig voltunk együtt, és egyáltalán nem hiányzott nekünk a partyzás. Jó, most azt mondanátok hogy keressek hasonlókat. De minden olyan nő aki kicsit is csinos és vonzó, vagy bulizik, vagy van már pasija és úgy bulizik. Most már nem is nagyon menne nekem a beilleszkedés és életmódváltás mert nem ismerek senkit ezeken a helyeken, de mégha ismernék is, szerintem egy felesleges tag lennék, akit kiközösitenének a " nagyok ".

Ezekszerint nekem azok a nők kellenének, akik lazák, és nem vonzza őket az éjszakai társasági élet. DE HOL TALÁLOM MEG EZEKET A CSAJOKAT?

Ne jöjjetek a könyvtárral mert nincs ott senki :)

20 éves vagyok.

2009. okt. 4. 00:12
 1/10 anonim ***** válasza:

:D A könyvtáras dolog tetszett...:)

Egyébként, ez a jó pasikra is igaz:P

Én sem vagyok egy nagy bulizós. A társaságot szeretem, az éjszakai életet is. amíg a biiárdszalon vagy egy söröző jön szóba, és nem egy dübörgőzenés alkoholmámoros riszalebuj.

Persze körülöttem is 98%-ban az ellenkező "tábroba" tartozik a nép, ez negem is dühít néha, de mit lehet tenni... Én nem érzem jól magam ha a dübörgő zenére zakatol a szívem, nem látom át tőle a saját gondolataim, táncolni sem szeretek, és az alkoholt sem szeretem. Sokat vesztek vele, mert tény, kisebbégben vagyunk.

Amúgy ha Te (bocs a felevtésért) meleg lennél, bepróbálkoznál egyszerre az összes haverodnál? Kétlem. Lehet haverkodni amásik nemből is, nekem is van barátom, haverom az ellenkező nemből, olyanok is, akivel soha nem jött köztünk ennél többről szó. Azt nem mondom, hogy ismerkedésnél nem tartottam őket számon, mint "potenciális jelült":), és nem igyekeztem megtudni a körülményeit, de nem ez volt az elsődleges, és aztán hamar kiderült, hogy köztünk nem is erről szól a dolog. Lehet a másik nemmel barátkozni, próbálkozz. Nem baj ha mást akarsz először, de ne arra törekedj, és ha egyértelmű hogy nem lesz belőle több, még nem kell abbahagyni az haverkodást. Lehet hogy egyszer rajtuk keresztül ismersz meg valakit.:)

2009. okt. 4. 00:26
 2/10 anonim ***** válasza:

*jött-volt

és 22/L

2009. okt. 4. 00:28
 3/10 anonim ***** válasza:

A bulikhoz nem szükséges a pia és a cigi. :)

Szerintem túl sokat aggódsz. Nem értéktelenebb egy nő attól, hogy bulizni jár. Ha barátnőt akarsz szerezhetsz barátnőt. Onnan is. Máshonnan is. Ahol csaj van azt le lehet szólítani, utcán, plázákban, stb.

De nem lehet mindenkire barátnőként tekinteni, előbb meg kell ismerkedni a csajjal, úgyis kiderül, hogy összeilletek-e. Ha nem attól még lehet szexuális kapcsolat, bár ha te nem akarsz csak azt, akkor nem muszáj. Mész tovább és keresel olyat, aki megfelelő. Hülyeség ezen görcsölni.

Csak hallgass az ösztöneidre és engedd el a gátlásaidat. Akkor könnyű a csajozás és boldog az élet.

18/F

2009. okt. 4. 01:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Most sok minden kavarog bennem.

A gond a kapcsolataimnál kezdődött. Azok a srácok, akiket ismerek 8-10 éve, és velük nőttem fel, nem jártak el inni, cigizni, nem foglalkoztatta őket a " nagy bulik " íze, és én is hamar tudtam azonosulni velük, mert akkor engem sem ez motivált 12,14,16 évesen. Amint 19-20 éves lettem, rá kellett jönnöm, hogy a probléma ott volt előttem: gyakorlatilag egy társasághoz sem tartozom, emiatt nem tudok beilleszkedni a szórakozóhelyek vérkeringésébe, egyszerűen akiket ismertem, azok megvannak az éjszakai after party-k nélkül is, és most emiatt nem tudok csak úgy bemenni egy billiárd szalonba vagy szabadtéri disco-ba, és társaságokhoz hozzávergődni, pedig sok embert ismerek, csakhogy azokkal életemben 5 percnél többet nem beszéltem. Pedig ha lenne egy pár arc akik bevennének a csapatba, akkor lefogadom, hogy az ottani csajokat is mindjárt jobban érdekelném.

Csakhogy, a helyzetem nem is annyira egyszerű, hiszen még ha fel is szednék egy jó csajt, akkor az biztos hogy járna szórakozni, és kicsit ciki lenne, hogy a " fiúja " nincs ott vele. Ami egyenesen gáz lenne, tehát magamat is hozzá kellene szoktatnom a tényekhez, és el kellene vele járnom bulizni, meg a barátnőivel, haverjaival összeismerkedni, felvenni egy teljesen más életstílust.

Na ez van nálam másként. Ha találhatnék egy olyan ari csajt, aki szintén nem bulizik, akkor sokkal könnyebb ismerkednem vele, mert nem feszélyez a körülötte lévő fiúk, és nem hajtja őt a pia meg a cigi ecetera ecetera... :)

2009. okt. 4. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Írhatok privit/emailt? Én sem vagyok egy bulizós fajta lány. :)
2009. okt. 4. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Össz-vissz annyiban "más" a helyzeted, ahogy Te fogalmaztál, hogy abromira túlkomplikálod.

Miért nem barátkozol? Ki van kötve valami láthatatlan szerződésben, hogy csak a gyerekkori barátaiddal lóghatsz életed végéig? Szerezz újakat, ismerkedj. suliban, melóhelyen, neten, vagy tudomisén, ahol megfordulsz. Légy nyitott.

A barátnős dolog emg: Nem érnél rá ezen akkor"aggódni" amikor már lesz valakid? Azon nem akarsz elkezdeni aprázni, hogy hova járjon a fiad egyetemre?:)

Nyugi!

2009. okt. 4. 17:21
 7/10 A kérdező kommentje:

:)

Azt hiszem, hogy keresek majd valakit a főiskolán, ott úgyis vannak normális lányok, akiket jobban foglalkoztat az, hogy miből fognak majd megélni vagy hol lesznek 5 év múlva, mintsemhogy kivel kefélnének a buli után vagy egyáltalán hogyan kerültek haza épségben... :D

2009. okt. 4. 17:52
 8/10 anonim válasza:
Szeretnélek megismerni, melyik városban élsz?
2009. okt. 5. 17:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Tokajban. (B-A-Z megye)
2009. okt. 7. 13:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Kikapcsoltam a privát üzenet küldés opciót, mert más e-mail címet használok, mint ami ehhez az oldalhoz szükséges, és azon csak spamok meg hírlevelek érkeznek, és kb. soha nem látogatom.

stephenking@freemail.hu (ez az msn címem is, nyugodtan fel vehet az aki akar)

2009. okt. 7. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!