Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nézhetnék a többi pasira másként, ha már ennyiszer átvágtak?
Nem tudok odafigyelni, koncentrálni úgy igazán valamire.. könnyen kiakadok.. pasikról tömören: ex-em már év eleje óta ott liheg mögöttem, egy osztályba kerültünk, megnehezíti az elviselését, hogy elkezdte a hónapokon át tartó kapcsolatunk magánügyeit kiteregetni, amitől zeng a suli, és még a közeliek is...
az utána következő ex újra felkeresett, csevegés szinten, de egyik percről a másikra dobott anno, most úgy tesz mintha az a kis kimaradás nem is létezett volna..
A suliban akadt még valamikor egy fiú akivel nagyon jól elvoltunk, lassan eljutottunk odáig, hogy átlépjük a barátság határát, de elbukott a dolog, és most egy vagyok a többi diák közt.
két héttel ezelőtt volt egy buli, akkor bekúszott a képbe egy srác, nem akartam, ő viszont tervezgetett majd később kiderült hogy egy hazug, még a koráról is kamuzott nekem, csak hogy összejöjjek vele.
Ez a vélemény gondolom idővel változik de mondja meg valaki:
Meg lehet egy pasiban kicsit is bízni?? Úgy érzem, már nem tudnék egyben sem. /norm. válaszokat köszönöm/
igen, 15 vagyok. annyira összhangba akarok hozni mindent.. nem hibázni..
hülyeség ugye bár mivel nem lehet mindennek megfelelni, de próbálok nem agyalni minden lépésem és inkább kiélvezni azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!