Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek a combosabb lányokat?
A szép combok mindig izgatóbbak. Én pl kifejezetten csúnyának tartom a botlábú lányokat, akiknek nincs se combja, se vádlija. Legyen izmos a popsi is, mert az is hozzá tartozik.
A töttyedt, narancsbőrös, hurkás, gatyába passzírozott, dagadt combokról meg kár beszélni. Egészségtelen a túlsúly, és az egészségtelen nők senkit nem vonzanak.
25/F
igaz,igaz:)
de én itt " viszonítási alapként" az átlag vastagságú átlag kinézetű combokra kontra a vastagabb de formás combra gondolnék.. melyik a nyerőbb.. mondjuk kinek mi..:) meg mi áll jól a testalkatához:)
Nincs gond azzal, ha kicsit vastagabb a combod, nekem pl bejön az ilyen általában :)
21/f
"Külső ami megfog, belső ami megtart", és nem vagyok ellene annak, hogy a férfi ismerje meg a személyiséget is de mint ahogyan a tendencia is mutatja, a férfiak először nem vakon fognak beszélni a párjukkal ( egészséges esetben ), hanem megnézi, hogyan néz ki AZ A NŐ. Szerintem, minden egészséges férfi álma egy nem túlsúlyos de még sem bélférges nő akivel normális dolgokról is lehet beszélni, és aki értelmes. De én is csak egy nő vagyok a sok közül, szubjektív kinek mi az esete. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!