Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lehet rám egy valódi bilincs?
Figyelt kérdés
Szeretem a megkötözős-kikötözős szexet, mint szenvedő fél, viszont szeretnék rajta "túllépni", mert általában kiszabadulok, ugyanis az átlagnál vékonyabb a csuklóm és a kézfejem, plusz nagyon hajlékony. Mennyire biztos, hogy egy igazi bilincsből ilyen tulajdonságokkal sem lehet kiszabadulni?2011. júl. 7. 19:50
11/18 asdfgh2 válasza:
Hat akkor tenyleg vekony a csuklod, szinte biztos, hogy a bilincsnek tul kicsi, de a korabban leirt modon szerintem fel lehet ugy rakni, hogy a fogazason ne menjen tul. Kicsit lazabb lesz, de az nem gond, a kezfejed (szerintem) a legkisebb mereten nem fer azert ki. Annyit en is tudok ajanlani, hogy privatban segitek szivesen tanacsokkal a temaban, de persze ezen a forumon is.
12/18 anonim válasza:
így van!
Ha jobb itt neked akkor én is itt segítek.
Én voltam aki írt neked egyik nap.
Annyit tudok csak tanácsolni, hogy azért vigyázz is mert ha úgy maradsz...
A legjobb lenne ha találnál ilyesmi párt aki vevő ilyenre.
Mert aztán ha beüt egy hiba akkor gond van!
13/18 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom de szerintem a legjobb ha nem csinálod!
Baromi rossz ha sikerülne magad jól megkötözni vagy esetleg megbilincselnéd magad úgy, hogy nem tudsz kiszabadulni.
Gondold át és ha gondolod adok ötleteket de csak úgy, hogy az élvezet meglegyen és mégse maradj fogságban!!!
14/18 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam (írtam), hogy egyedül szoktam csinálni. Ezért aztán attól nem félek, hogy úgy maradok. Azért köszönöm a tanácsokat és segítséget!
2011. szept. 7. 20:13
15/18 anonim válasza:
Menj már!
Bakker nehogy már a párod ne tudjon megkötözni vagy megbilincselni.
Az már gáz!
Még ha vékony is a csuklód sosem szabadulnál ki ha jól megkötözne valaki!
16/18 A kérdező kommentje:
Sajnos bilincs még nem volt rajtam, de szeretné(n)k beszerezni egyet-kettőt.
2011. szept. 10. 09:42
17/18 asdfgh2 válasza:
Elobbi hozzaszoloval ertek egyet abban, hogy technika kerdese a dolog. Bilincs eseteben szerintem meg az se kell, csak amit korabban leirtam, hogy ne szoruljon meg esetleg. Ha szukseges privatban reszletesebben is elmagyarazom, illetve kepet is kuldok, nem problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!