Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi áll jobban egy pasinak, a csupasz has vagy a szőrös?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:20
1/8 anonim válasza:
Egy minimális szőr kell, mert az olyan férfias szerintem meg szexi!!! :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy. De én nem nagyon láttam még szőrtelen férfihasat, még szőke srác esetében sem.
20L
4/8 anonim válasza:
Az első kommentelővel értek egyet, mert ha már túl szőrös az a "csubakka" kategóriába tartozik : )
5/8 anonim válasza:
Kell egy kis szőr, az olyan szexis tud lenni, meg hát férfiasabb is, mint egy csupasz pasi, de az sem jó, ha "csubakka"..
16/L
6/8 A kérdező kommentje:
Tehát pl az a csík ami a köldöktől fut lefelé az ott jól néz ki, lehet szexi?
2011. júl. 7. 17:13
8/8 anonim válasza:
17:00-ás vagyok.
Azt a világért ne borotváld le. Az nagyon szexi tud lenni ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!