Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreatív lányok ötletei kelenének? Lásd alább.
Sziasztok!
A barátnőm elég rossz napokat él át. Stresszes, a melóban is problémái vannak. valahogy mindent nehezen kezel.
Sokminden eszembe jutott, hogy mivel kedveskedjek neki a hétvégén. De azért örülnék pár jó ötletnek. Ha nem is most, de valamikor szívesen meglepném.
Bármi jöhet.
Program ötlet kirándulós hely, rátok bízom, amik nektek jól esnének. :-)
Az sem bj, ha minél kreatívabbak vagytok.
Köszi :-)
Nem rossz, bár nem nagyon tudok főzni. Estére már nem eszünk, nem vacsorázunk. :-(
A gyertya az állandó, és a kényeztetés is, ah tehetem, és nem utasít vissza. (nem sokszor, de néha nincs olyan hangulatban, hogy el tudjon menni, és ilyenkor inkább nyugalmat szeretne) :-) de egynek jó :-)
köszi
kedves hajó ha nem tudsz értelmeset írni, inkább ne is írj!
Legalábbis ne nekem. Megköszönném! :-)
Nem tudhattad, bár én ha ezt tanácsoltam volna egy ötletnek, akkor azt írom, hogy vidd el hajókázni. :-9
Elég nekem az ő gondolatait fürkésznem, nem szeretném még a tieteket is...:-)
Ne haragudj, ebből nem tudtam volna kitalálni, hogy csak egy vagy a sok közül, akik hülye válaszokat írnak, vagy...
Húúú, sok mindennek örülhet, pl:
-vacsi étteremben (vagy ebéd, mert írod, h nem szoktatok este enni), bár ez elég drága tud lenni
- a hajókázás se rossz ötlet, persze attól függ, hol laktok
- egy nagy séta este a Várban
- forró fürdő együtt és hátmasszázs
- Activity, vagy hasonló, és aki elrontja, levesz egy ruhadarabot :)
- vannak szupi kis nyugis teázók, egy séta előtt jól esik ott lazítani kicsit
- borozgatás, koktélozás, zenehallgatás, beszélgetés
Én személy szerint ilyeneknek örülnék...
Hát kedves sok ötletet író válaszoló!
Ilyenre vártam! :-)
Köszi a tippeket.
Ha még van bárkinek bármi ötlete, annak örülnék, mert ha nem is most, de legközelebb lehet azzal lepném meg a barátnőm. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!