Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kreatív lányok ötletei kelenén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kreatív lányok ötletei kelenének? Lásd alább.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőm elég rossz napokat él át. Stresszes, a melóban is problémái vannak. valahogy mindent nehezen kezel.

Sokminden eszembe jutott, hogy mivel kedveskedjek neki a hétvégén. De azért örülnék pár jó ötletnek. Ha nem is most, de valamikor szívesen meglepném.

Bármi jöhet.

Program ötlet kirándulós hely, rátok bízom, amik nektek jól esnének. :-)

Az sem bj, ha minél kreatívabbak vagytok.

Köszi :-)

2011. júl. 7. 12:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Főzz neki egy finom vacsorát, vegyél neki rózsát, esetleg rakd tele a szobáját gyertyákkal és rózsaszirmokkal a vacsora után pedig kényeztesd.
2011. júl. 7. 12:24
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem rossz, bár nem nagyon tudok főzni. Estére már nem eszünk, nem vacsorázunk. :-(

A gyertya az állandó, és a kényeztetés is, ah tehetem, és nem utasít vissza. (nem sokszor, de néha nincs olyan hangulatban, hogy el tudjon menni, és ilyenkor inkább nyugalmat szeretne) :-) de egynek jó :-)

köszi

2011. júl. 7. 12:27
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Ha jó, akkor hajó.
2011. júl. 7. 12:29
 4/13 A kérdező kommentje:

kedves hajó ha nem tudsz értelmeset írni, inkább ne is írj!

Legalábbis ne nekem. Megköszönném! :-)

2011. júl. 7. 12:31
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Honnan tudtam volna, hogy nem szeretsz hajókázni??
2011. júl. 7. 12:32
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem tudhattad, bár én ha ezt tanácsoltam volna egy ötletnek, akkor azt írom, hogy vidd el hajókázni. :-9

Elég nekem az ő gondolatait fürkésznem, nem szeretném még a tieteket is...:-)

Ne haragudj, ebből nem tudtam volna kitalálni, hogy csak egy vagy a sok közül, akik hülye válaszokat írnak, vagy...

2011. júl. 7. 12:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedves kérdeő pl egy kirándulás ahova régota elszeretett volna már jutni!:) vagy esetleg a másik veszel egy üveg bort és este őszintén megbeszélitek a gondokat bajokat hidd el egy ilyen beszélgetés alkalmával nagyon meg tud könnyebülni az ember!:)Vagy esetleg egy wellnes hétvége amelyiben az anyagi helyzet engedi az is jót tenne lelkileg testileg is felfrissülne kicsit maga mögött hagyná a világ gondjait.
2011. júl. 7. 12:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Húúú, sok mindennek örülhet, pl:

-vacsi étteremben (vagy ebéd, mert írod, h nem szoktatok este enni), bár ez elég drága tud lenni

- a hajókázás se rossz ötlet, persze attól függ, hol laktok

- egy nagy séta este a Várban

- forró fürdő együtt és hátmasszázs

- Activity, vagy hasonló, és aki elrontja, levesz egy ruhadarabot :)

- vannak szupi kis nyugis teázók, egy séta előtt jól esik ott lazítani kicsit

- borozgatás, koktélozás, zenehallgatás, beszélgetés

Én személy szerint ilyeneknek örülnék...

2011. júl. 7. 13:25
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát kedves sok ötletet író válaszoló!

Ilyenre vártam! :-)

Köszi a tippeket.

Ha még van bárkinek bármi ötlete, annak örülnék, mert ha nem is most, de legközelebb lehet azzal lepném meg a barátnőm. :-)

2011. júl. 7. 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el egy csendes helyre piknikezni! Fogj egy kosarat, tömd tele mindenfélével, amit találsz otthon. Vízről se feledkezz meg ebben a nagy melegben:) Egy park vagy egy rét tökéletes helyszín lehet.
2011. júl. 7. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!