Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz szerintetek? :S (bővebben)
Figyelt kérdés
Ha a barátnőm tök sportos,izmos (magyarul jól nézki) és elég kockás a hasa :D. Én ezzel ellentétben nem vagyok annyira sportos azt mondják nincs rossz alakom de nem vagyok annyira kidolgozva és a hasam ink lapos de van egy kis pocakom?2011. júl. 6. 23:08
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom én mondjuk kicsit cikinek tartom :D
2011. júl. 6. 23:14
3/8 anonim válasza:
Engem nem zavar. Ha meg már egyszer össze vagytok jőve, akkor valószínűleg titeket sem. Ha mégis, azt egymással beszéljétek meg, ne velünk...
4/8 anonim válasza:
hát nem tudom az 1ik bnőmnek volt vörös, volt szőke, volt fekete haja .. nekem meg mindig sötétbarna ez nem gáz ?:D
19F
5/8 A kérdező kommentje:
off : 23:15-as ezen jót nevettem :D mér lenne gáz?xd
Hát megkérdezem tőle , de próbálok rá dolgozni.
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 6. 23:20
6/8 anonim válasza:
Én kifejezetten undorítónak tartom ha egy lánynak kockás a hasa!:S
Én szeretem a kis pocakot is,persze nem sörgasra gondolok de neis legyen nagyon lapos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!