Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn, hogy olyan lányt akarok, akivel még beszélgetni sem kell, csak létezni?
Ne adja fel a keresést,kutatást. (erre értettem)
A válaszolókba semmi emberi érzés nem szorult.. Vagy én lennék őrült, és a kérdező?(??)
Kommunikáció mindenképpen van. Amiről te beszél, ebben a világban nem lehetséges. Sajnálom, ha megbántottalak.
Egyébként nekem Isten ugrott be arról, amit írkálsz, de mindegym nem lényeg.
A kérdésedben szerepel az, hogy te lányt akarsz, valami nő nemű egyedet, tehát női gondolkodást akarsz vagy női testet, gondolom. Nincs ilyen megint mondom. Sajnálom.
Értem én, félsz a kommunikációtól.
Az ember, ha talál magának egy párt, azzal sokszor szavak nélkül is megértik egymást, az igaz. De azzal az emberrel, akit szeretünk, jó beszélgetni is. Ha a szerelmemmel való beszélgetést "kell"-ként érzékelem, az nem igazi kapcsolat.
Ha például hazajön a munkából, elmondja a problémáit, én meghallgatom. Persze, ha látom, hogy rossz kedve van, megértem szavak nélkül is, de engem az is érdekel, pontosan mi történt és ő is szívesen elmondja, hiszen az ember megkönnyebbül, ha beszélhet valakinek a problémáiról, aki megérti.
Te egy érzelmileg, lelkileg nagyon fontos dolgot akarsz kizárni egy kapcsolatból.
A szavakkal ugyanúgy lehet simogatni, mint a kezünkkel, vagy a tekintetünkkel, te pedig ezt az érzést nem akarod megadni a párodnak.
Ha valakivel nem akarsz beszélgetni, kommunikálni, az szinte olyan, mintha nem is akarnál hozzá érni.
Én biztos nagyon szomorú lennék, ha nem mesélhetném el a páromnak a napomat és ő sem az övét nekem. Szerintem szavak nélkül (ha csak nem néma az illető, de a jelbeszéd is szavakat hoz létre) valami hiányzik.
Van, aki fizikailag mutatja ki, hogy szereti a párját (tettek, érintés, szexualitás)
Van, aki érzelmileg (a mosolyával, tekintetével, gesztusaival)
Van, aki inkább szellemi szinten (szavakkal, szerelmi vallomásokkal, beszélgetésekkel)
Én mindhármat adom és kapom. Egyikről sem akarok lemondani. Nem választottam volna olyat, akivel ezek közül bármelyiket nem érezhetem és nem éreztethetem.
Vannak, akiknek ezek közül egyik-vagy másik nem olyan fontos. De az én tapasztalataim szerint éveken át tartó jó kapcsolat nehezen elképzelhető, ha a három közül valamelyik nem működik, főleg, mikor már családot is alapít az ember.
"Ne adja fel a keresést,kutatást. (erre értettem) "
Ja hogy... Hát nem tudom. Ha nem kommunikál vele egyáltalán, akkor honnan fogja tudni pl. a nevét? Honnan fogja tudni, hogy az a lány valóban szereti-e, honnan fogja tudni, hogy mi jó annak a lánynak, és honnan fogja tudni a lány, hogy mi jó a kérdezőnek?
Ez mindenképpen sántít, és ezért írtam, hogy olyan ez mint két egymás melletti kavics. Értelmetlen szürke unalom. Ennek így se füle se farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!