Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bűn, hogy olyan lányt akarok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűn, hogy olyan lányt akarok, akivel még beszélgetni sem kell, csak létezni?

Figyelt kérdés
Nagyon csöpögős? Nem kell sem Neki, sem nekem tenni semmit, csak szeretjük egymást, szavak nélkül is.
2011. júl. 6. 11:10
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

A kérdező vagy egy költő vagy egy érzéketlen paraszt... sajnos magából a kérdésből nem derült ki, hogy inkább az előbbi.

Gyakorin kár ennyire magasröptűnek lenni, elég ha egyszerűen kifejezed magad...

2011. júl. 6. 11:45
 22/45 anonim ***** válasza:

Bűnnek éppen nem bűn, de kevés nő, sőt kevés ember van, aki nem érzi szükségét a szavakkal való kommunikációnak. A szavaknak ugyanis erejük van: elszomorítanak, felvidítanak, reményt adnak, gyógyítanak, felébresztenek, elaltatnak, stb.

A legtöbben ezt igényeljük valamilyen formában.

2011. júl. 6. 11:46
 23/45 A kérdező kommentje:
Ha érzéketlen paraszt lennék, miért kérdeztem volna a "nagyon csöpögős" kérdést?
2011. júl. 6. 11:52
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
De most megerősítést szeretnél?? Vagy jelentkezőt??
2011. júl. 6. 11:55
 25/45 anonim ***** válasza:

Mert nem tudod mit jelent...

Amúgy szerintem még mindig nem tudja senki, hogy miről is beszélsz pontosan. Mert ha úgy érted, hogy nem kell egymást győzködni a szerelemről az oké.

De úgy, hogy egész nap csak néztek ki a fejetekből, mint 2 amőba, hát akkor nálad van a probléma. Ja és az utóbbi k.urvára nem romantikus, meg csöpögős...

2011. júl. 6. 11:55
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát, ha nem fejt ki Neked valamit az ember, egyből ítélsz. Felszínesség, és előítélet. Szomorú."

Nem, nem ítéllek el. Egyszerűen sajnállak, hogy ennyire értetlen és értelmetlen vagy. Nem fogod fel, hogy azok alapján amiket megtudtunk a -nem túl beszédes- mondataid alapján, nem igazán tudunk mást kihozni. Elfelejted, hogy kizárólag azok az információk vannak meg, amiket leírtál. Nem beszélni csak létezni így szeretni, ennyi és nem több. Hogy is várod el, hogy ez alapján többet mondjunk annál, mint ami ebből lejön: unalmas, szürke, hétköznapi értelmetlen. Tudod első körben nekem is az jött le, amit leírt már valaki korábban:

"Nem bűn, de nem nagyon van ilyen, főleg a kapcsolat kezdetén, ez később alakul ki.

22/L"

Ha valóban ez egy régebbi ismeretség, akkor egyrészt ez nem mindig volt így, tehát van egy előzménye, csak épp nem osztod meg velünk ezt az infót.

Másodszor, azt nem értem, ha valóban ez a helyzet, miért is van szükséged a külső vélemények általi megerősítésre? Tudnod kellene jól, hogy ez nem lenne bűn.

"Még mindig nem értik:("

No fogadok ő meg a párod, akivel szavak nélkül is megértitek egymást. Vagy ha nem akkor teljesen másra gondol ő is, bár ez esetben kifejteni nyilván nem fogja.

Egyszerű a dolog; ha csak annyit írok hogy "sárga és gömb", lesz aki a Napra gondol, lesz aki a Holdra, lesz aki a szomszéd kutyájának sárga gumilabdájára, lesz aki a teniszlabdára, lesz akinek a játékbolt polcán lévő labda ugrik be, és olyan is lesz akinek egy lecseppenő méz ugrik be. És lám lám mind félreértenek, mert én bizony a gömbvillámra gondoltam, ami a hétvégén meglátogatott a szobámban...

És akkor most én is keseredjek el, mert nem értett meg senki?

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy gyakorlatilag mindenkinek zavaros a megfogalmazás. Azt hiszem ez az az eset, amikor a rádió bemondja, hogy vigyázzanak mert egy őrült szembe megy a forgalommal, mire te felkiáltasz, hogy nem egy... Mind !

2011. júl. 6. 11:59
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:59

Ment a pont:DD

A sárga gömbről, mostantól te jutsz eszembe:P

2011. júl. 6. 12:04
 28/45 anonim ***** válasza:
52%
Te egy nagyon érzékeny lélek lehetsz, nincs ebből probléma. Tökéletesen értem a kérdésed..Ne add fel, sokan vannak még akik így éreznek ahogyan Te. Például Én is. : )
2011. júl. 6. 12:33
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

"Ne add fel, sokan vannak még akik így éreznek ahogyan Te."

Aztán mit ne adjon fel ?

Komolyan hülyének érzem magam néha, pedig hatszor átolvastam...

2011. júl. 6. 12:44
 30/45 anonim ***** válasza:
56%
Nem te vagy a hülye, nyugi.
2011. júl. 6. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!