Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Hogy toleráljátok azt, hogy a kis tizenéves csemetétek (15-16 évesek), összejönnek korosodó fiatalokkal (23-24 évesek)?
Milyen érzés ez? Hogy viselitek, hogy pl. egy 24 éves, a 16 éves lányotokkal eggyé válik? Hiszen az egyik még finom, zsenge, inkább gyerekszerű, a másik meg már felnőttesedő...
Milyen érzés?
Hagyjátok, hogy akár hatalmas szeretkezéseket múveljelenek le a mellettetek lévő szobában?
Hogy az egyikük még csak kis zsenge tizedikes, a másik pedig már diplomás, netán munkája is van?
Az egyikükbe még lehet be sem hatoltak, lehet még csak ismerkedik a fallosszal, szexszel, a másikuk meg már mehetne kalauznak, annyit lyukasztott?
Hogy viselitek ezt el? Hogy toleráljátok? Mit gondoltok?
Én nagyon nem díjaznám, ha szülő lennék. Ezek a kapcsolatot nem tartósak. A lány érettebbnek hiszi magát, pedig nem az. A srác feltehetőleg csak ki akarja használni és nem hosszú távra tervez. Ha bár a húszon éves csajok pedig a harmincasokra buknak, akkor lehet, hogy komolyan gondolja egy 15 évessel, de akkor is. Túl nagy a korkülönbség, a lánynak még nem alakult ki teljesen a személyisége, könnyen befolyásolható és nagyon komoly sérüléseket szerezhet egy ilyen csalódás során. Ha már 18 lenne, akkor azt mondanám, hogy rendben van, mivel már nagykorú és talán már képes felelősségteljesen gondolkozni.
Persze mire nekem ennyi idős gyerekem lesz, addigra már a 8 évesek fognak 25 éves srácokra rámozdulni.
23:36
Nyilván így vélekedsz, hiszen te is az idősebbekre akaszkodsz. Egy ennyi idős fiú nyilván nem úgy kezdi az egészet, hogy a lényegre tér, hanem behülyíti a csajt, hogy mennyire szereti stb. Kíváncsi lennék, hogyha te leszel majd szülő és a 16 éves lányod sírva jön haza, hogy a szemét "barátja" kihasználta, mit fogsz szólni.
17l vagyok. Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit írok, de én sokkal szívesebben jövök össze egy ilyen 'korosodó' pasassal, mint egy 17-19 évessel. Nekem nem tetszik az, amit csinál a korosztályom (piálások amikor csak lehet, lógás a suliból, bunkónak, nagyképűnek, flegmának lenni, mert ez a menő, mindenkivel lefeküdni, kihasználni a másikat, és még sorolhatnám...).
Ennyi idős korára az ember remélhetőleg már 'kialakult'. Én bevallom, hogy jobban eltudok igazodni a 20+-os embereken. Én pár perc után megtudom mondani, hogy milyen az ember, és általában jók a megérzéseim. A velem korúakon gyakran tapasztalom, hogy megjátsszák magukat, álszentek, szivárványok (a kétszínű rossz szó).
Mi abban a rossz?
Még jó is,ha egy érettebb korú fiú udvarol egy lánynak.
Sokkal inkább mint egy éretlen szexmániás hülyegyerek.
22N
Ugyan nem szülő vagyok,hanem egy 16 éves lány,de remélem nem baj,hogy válaszolok.
Nos,én egy 22 éves sráccal vagyok együtt,immáron 8 hónapja.A szüleimet nem zavarja,köztük is 1x év van.
Igen,van munkája és fősulira is jár,szóval nem a "naplopó" kategória.Egyébként is rendes srác és tudom,hogy nem csak hülyít,hanem tényleg szerelmes belém.Az pár évvel idősebb srácok legalább megbecsülik a lányokat és nem úgy bánnak velük mint egy cafkával.Egyébként múltkor azt hitték,hogy ő is a gimibe járt,mert kinézetre max. 18-nak tűnik =)
Szerintem egyáltalán nem baj a 6 év korkülönbség,később még ideális is lesz. De talán kimerem jelenteni,hogy már most is az.
Korosodó vagyok 24 évesen? Na neba!!! ez Szíven ütött aranyom. Örihari.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!