Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14/L lassan 15 éves leszek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14/L lassan 15 éves leszek és még nem csókolóztam. Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
hogy ha valaki elmagyarázná hogyan kell.. nagyon meg köszönném mert utána néztem de ott sincs semmi. előre is köszönöm.
2011. júl. 4. 21:21
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat rossz kategóriához írtam. :$
2011. júl. 4. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok és még én sem, nem kell elkeseredni! :)
2011. júl. 4. 21:28
 3/7 anonim válasza:

Nem!

Idővel ez még erény is lesz.

Ha idősebb leszel, a társaságodban a fiúk még érdekesnek is találhatják.

Ha most gáznak is érzed, később rájössz, mennyire nem az/ nem volt az.

Nem kell semmit sem elsietni.

2011. júl. 4. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy hogyan kell? Ezt nehéz leírni. Fog az jönni magától. 1 "szabály" van: ne erőltess semmit (pl. ne nyomd bele a nyelved durván más szájába) és próbáld meg ellazítani az ajkaidat.
2011. júl. 4. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyakorlat teszi a mestert! Hiába bármilyen elmélet. Csináld inkább valakivel! Bárki megmutatja hogy kell. Még én is!:)
2011. júl. 4. 21:39
 6/7 anonim válasza:
nempara sztem:D megmutassam hogykell?:D 14/f
2011. júl. 4. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb 1 hete történt meg az első csók, a lány is előszőr csinálta, ahhoz képest szerintem egyikünk se csinálta rosszul. :p Csak rá kell érezni. 16/f (ő 15)
2011. júl. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!