Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkerdezhetem tole, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkerdezhetem tole, hogy mikor lesz a kovetkezo?

Figyelt kérdés
van egy tanarom, akivel jouba vagyok, volt mar h chateltunk, meg veletlenul talalkoztunk az utcan suli fele, meg palyazatokat irtunk egyutt stb... de oran sokszor szemet velem. volt egy kulonoram vele, es aztan a mult heten kellett volna legyen a kovetkezo, de elmaradt, mert kellett elmenjen, meg beteg volt. de nincs leszogezve, hogy melyik nap talalkozunk vagy ilyesmi, mert mikor hogy lesz, legalabbis o aztmondta. mivel mar nagyon sok segitseget kertem tole, es sokszor zavartam, anyukam szerint nem kellene megkerdezzem, hogy mikor lesz akkor az ora, hanem meg kellene varjam amig o szol (de lehet nem szolna). szerintetek se kellene megkerdezzem? mi ebben a problema?
2009. márc. 28. 18:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
he?nem kotekednenk ha gondolkodnal.ennyi.a menupont neve:Szerelem,szex,nem pedig megharagudna vagy nem.....szerintem.megint az elso.
2009. márc. 28. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy kérdezd meg, mikor lesz a következő! Pont az jönne ki hülyén, ha le se sz@rod, lesz-e vagy sem, mikor... Az biztos rosszul esne neki, ha azt hinné, hogy nem érdekel...
2009. márc. 28. 20:08
 13/19 A kérdező kommentje:
De ha lenne egy csepp joindulat benned, akkor elnezned nekem, meg akkor is ha szerinted ez nem ez a kategoria. Tudod az emberek maskent velekednek dolgokrol, igy errol is. en gondolkodtam, es ha most kellene tegyem valahova a kerdest akkor is ide tennem. es ennyi!!!! nm oktatashoz tartozik az, hogy megharagudna-e! mert mint embert kerdezem! es nem mint hivatalos tanar! nem lenne koteles kulon orat adjon, nem tartozik ez az allamra, tehat nem oktatas. ha meg valahova be leet sorolni ezt a kerdest az az Egyeb kerdesek szimplan! de az se jobb mint ez! de ha nem tetszik, hogy itt a kerdes, ne olvasd! es kesz! tudod, hogy SZERINTED ez nem ide valo, es kesz
2009. márc. 28. 20:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Koszi az utolso valasozlonak! :) en is igy gondolom es a barataim is! csk a szuleim vannak ez ellen, hogy megkerdezzem. :)
2009. márc. 28. 20:14
 15/19 anonim ***** válasza:
.......................................na akkor adjak egy normalis valaszt:kerdezd meg.ha nem lesz ideje/kedve hozzad vagy leraz vagy megmondja hogy nem es kesz.nem haragudna meg szerintem.igy mar tettszik?????
2009. márc. 28. 21:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Azzal se volt bajom, ha nem irsz! csak azzal, ha kritizalsz. Es nem igazan ertelek, mert az elsonel azt irtad, hogy ne, most meg, hogy igen! de koszi azert! :) nem veszekedni akartam, csak nem szeretem, ha azert kotekedik valaki mert mas a velemenye. Azon lehet vitatkozni, hogy 6x6 az nem 30 hanem 36, de nem velemenyen. Koszi megegyszer azert, azt hiszem meg fogom kerdezni
2009. márc. 28. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:
de most normalis valaszt adtam.amit telleg gondolok.
2009. márc. 28. 21:43
 18/19 A kérdező kommentje:
ok:) azert mondtam, hogy koszi :)
2009. márc. 28. 21:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem :) es orult neki :) Sot azt mondta, hogy varta hogy megkerdezzem :)
2009. márc. 30. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!