Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkerdezhetem tole, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkerdezhetem tole, hogy mikor lesz a kovetkezo?

Figyelt kérdés
van egy tanarom, akivel jouba vagyok, volt mar h chateltunk, meg veletlenul talalkoztunk az utcan suli fele, meg palyazatokat irtunk egyutt stb... de oran sokszor szemet velem. volt egy kulonoram vele, es aztan a mult heten kellett volna legyen a kovetkezo, de elmaradt, mert kellett elmenjen, meg beteg volt. de nincs leszogezve, hogy melyik nap talalkozunk vagy ilyesmi, mert mikor hogy lesz, legalabbis o aztmondta. mivel mar nagyon sok segitseget kertem tole, es sokszor zavartam, anyukam szerint nem kellene megkerdezzem, hogy mikor lesz akkor az ora, hanem meg kellene varjam amig o szol (de lehet nem szolna). szerintetek se kellene megkerdezzem? mi ebben a problema?
2009. márc. 28. 18:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ezt a kerdest miert ide tetted fel?amugy ne kerdezd meg.ha majd lesz ideje szol.
2009. márc. 28. 18:56
 2/19 A kérdező kommentje:
Miert hova kellett volna feltennem? erzesekrol szol a kerdesem. mert regebben tetszett is a tanar, de ha nem is tetszett volna, akkor is szerintem ide illik a legjobban. Mert azert nem merem megkerdezni, hogy ne haragudjon. Szoval erzes! de ha nem kerdezem meg, akkor azt hiszi hogy engem nem is erdekel. es mellesleg ha nem fog egyaltalan szolni, akkor leht kellene mas tanarhoz forduljak...
2009. márc. 28. 18:59
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
ez szerelem, vagy szex?:)
2009. márc. 28. 19:09
 4/19 A kérdező kommentje:
hat inkabb szerelem :P
2009. márc. 28. 19:12
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a tanárodnak hagyj békét. Ha van esze, nem fog egy diákjával kikezdeni. Mert az állásába kerülhet.
2009. márc. 28. 19:12
 6/19 A kérdező kommentje:
De nem akarok vele osszejonni! azt irtm h inkabb tehat nem az! csk kozelebb all a szerelemhez mint a sexhez! de mi koze van ennek ahhoz, hogy megkerdezzem mikor lesz oram vele? mert ha nem sozl akkor soha nem lesz kulonoram???? ez a tanulast erinti
2009. márc. 28. 19:13
 7/19 anonim ***** válasza:

az elso vagyok: az a kerdesed,hogy megkerdezd e,hogy mikor lesz a kov. orad?ebben hol a szerelem vagy a szex???ez nekem magas,hogy mar egy maganora is szerelem.....:S

Biztos......

2009. márc. 28. 19:24
 8/19 A kérdező kommentje:
a kovetkezmenye meg az elozmenye az erzes. az elozmenye szerelem volt (mikor leszogeztuk, hogy lesz oram vele) a kovetkezmenye meg azert lenne az, mert lehet merges lenne azert mert megkerdeztem. ennyi! de nem tudom miert kell kotekedni? megertenem ha pl a fogamzasgatlashoz tettem volna a kerdest de igy... es te se vagy tokeletes szerintem, mert ez egy olyan oldal, ahol tanacsokat adnak, nem pedig kritizaljak a masikat. ki is van irva a zold fele, hogy kerdes es aztan a kerdes utan az hogy Valaszok, tehat valaszok a kerdesre...!!!
2009. márc. 28. 19:28
 9/19 anonim ***** válasza:
Érzés...de a kérdésed k_rvára nem érzéssel kapcsolatos :D Úgyis nemsokára átrakják a közoktatás kategóriába,aztán majd nézel :D
2009. márc. 28. 19:30
 10/19 A kérdező kommentje:
De igenis szerintem erzessel kapcsolatos! mert szamomra ez igenis fontos, es nem oktatasi szabaly miatt nem kerdezem meg, hanem mert felek, hogy benne milyen ERZES-t keltek. es nem erdekel ha atteszik! legalabb megtanultam egy uj dolgot belole: ide az emberek egy resze kritizalni, kotekedni jon, nem pedig segiteni!!!!! pl. te! es ez naon durva, hogy egyesek erre hasznaljak az oldalt!
2009. márc. 28. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!