Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még egy év után is zavar, ha látom a volt barátom fényképeit az új csajával? Más is érez így?
Figyelt kérdés
Napra pontosan egy éve hagyott el, és még most is rossz érzés látni az új barátnőjével közös képeit, pedig már nem vagyok szerelmes belé, nekem is volt valakim ezidő alatt, de mégis nagyon rossz érzés látni együtt mással, ráadásul a csaj se túl szimpi nekem... Ez mennyire normális? Más is érez hasonlót?2011. júl. 4. 12:03
11/17 Smartguy86 válasza:
Kár ezen már utólag rágódni. Csak saját magadat bünteted az ő hülyeségéért. Nem éri meg :)
12/17 anonim válasza:
1 éve történt, ők ketten mióta vannak együtt?
13/17 A kérdező kommentje:
ők nem tudom pontosan, de 3-4 hónapja. és nem a volt barátom, hanem a csaj teszi fel a képeket, és bejelöli rajta...kár,hogy láthatom:S
2011. júl. 5. 09:38
15/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom törölni a volt barátomat facebookon, mert attól még,hogy szakítottunk ismerjük egymást... a csaj pedig nem ismerősöm, de valamiért mégis láthatom a képeit..
2011. júl. 5. 13:11
16/17 anonim válasza:
És mi a baj a csajjal? Csak az hogy most vele van? Ez megesik volt pasikkal...
26N
17/17 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a csajt személyesen, szóval nem ítélem el, de nem tűnik szimpatikusnak és nem is illenek össze azok alapján, amiket hallottam róla. 4 évvel idősebb a volt barátomnál, és 29 éves kora ellenére még nem igazán ért el semmi sikert (bolti eladó, a szüleivel lakik). Külsőre teljesen átlagos, a volt barátom találhatna nála ezerszer jobbat, szebbet is. Állítólag semmi programot nem szerveznek, csak otthon fekszenek a tv előtt...vagy elkíséri a pasit amikor a haverjaival megy valahova.
2011. júl. 6. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!