Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrtelenítsek-e vagy hagyjam?
Ha még nem jár odalent senki se, miért kéne megszabadulnom tőle? Csak mert nővérem mindig mikor fürdök és (pl kezet mos vagy wc-n van )nézi az "őserdőmet" ilyen tök furán..mintha neki köze lenne az én puncimhoz..
A bikinivonalamat borotválom de még az is szar és viszket.
Egyántalán ez a fiúkat zavarja?
Engem egyáltalán nem zavar, sőt, engem jobban izgat ha nincs leborotválva. 1 bnőm volt eddig akinek természetes, az izgatott a legjobban. Jólenne még 1 ilyen bnő. Sőt az sem zavar ha nagyon szőrös...én ilyen vagyok.
23f
Kérdező, azt hiszem egy cipőben járunk. Én is borotvával szedem a bikinivonalam (mondjuk irritál, de majd hintőporozok akkor én is), azt is csak nyáron, ha fürdőruhaszezon van. Más meg nekem sem látja még :)
Mondjuk nekem alapjáraton nagyon hosszúra nőtt, ezért ha ciki ha nem ciki, én azt körömollóval lenyesegettem. Majd ha a jövőben a barátomnak nem tetszik, leszedem a többit is. Addig ne stresszelj rajta, és ha nővéred zavar, ne engedd be. Én így teszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!