Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szőrtelenítsek-e vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrtelenítsek-e vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Ha még nem jár odalent senki se, miért kéne megszabadulnom tőle? Csak mert nővérem mindig mikor fürdök és (pl kezet mos vagy wc-n van )nézi az "őserdőmet" ilyen tök furán..mintha neki köze lenne az én puncimhoz..

A bikinivonalamat borotválom de még az is szar és viszket.

Egyántalán ez a fiúkat zavarja?

2011. júl. 2. 23:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Te döntsd le, hogy szőrteleníted-e a puncidat vagy sem, viszont a nővérednek semmi köze hozzá!
2011. júl. 3. 08:15
 22/32 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavar, sőt, engem jobban izgat ha nincs leborotválva. 1 bnőm volt eddig akinek természetes, az izgatott a legjobban. Jólenne még 1 ilyen bnő. Sőt az sem zavar ha nagyon szőrös...én ilyen vagyok.

23f

2011. júl. 3. 13:27
 23/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, azt hiszem egy cipőben járunk. Én is borotvával szedem a bikinivonalam (mondjuk irritál, de majd hintőporozok akkor én is), azt is csak nyáron, ha fürdőruhaszezon van. Más meg nekem sem látja még :)

Mondjuk nekem alapjáraton nagyon hosszúra nőtt, ezért ha ciki ha nem ciki, én azt körömollóval lenyesegettem. Majd ha a jövőben a barátomnak nem tetszik, leszedem a többit is. Addig ne stresszelj rajta, és ha nővéred zavar, ne engedd be. Én így teszem :)

2011. júl. 3. 14:21
 24/32 anonim ***** válasza:
szerintem ami neked jó :D amúgy mennyi idős vagy?
2011. júl. 3. 17:12
 25/32 A kérdező kommentje:
17
2011. júl. 3. 20:00
 26/32 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar :D baromira örülnék egy ilyen lánynak... hol laksz :)
2011. júl. 3. 22:05
 27/32 A kérdező kommentje:
Pesten..:D de nem ismerkedek :D
2011. júl. 3. 22:29
 28/32 anonim ***** válasza:
mindegy... úgyis messze van :(
2011. júl. 3. 22:32
 29/32 A kérdező kommentje:
mért te hol laksz?
2011. júl. 3. 22:46
 30/32 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan gondolkodom, úgysem látja senki, nem szoktam borotválni mert minek. Csak nyáron a bikinivonalat, h ne látszon ki. sajnos nekem a bikiniből oldalt nagyon sok kilátszik, azt télleg muszáj leszedni. Mondjuk kínlódás mert kipirosodik, gyorsan visszanől, stb...legszivesebben nem szedném...csakhát mit szólnának az emberek...
2011. júl. 4. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!