Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szőrtelenítsek-e vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrtelenítsek-e vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Ha még nem jár odalent senki se, miért kéne megszabadulnom tőle? Csak mert nővérem mindig mikor fürdök és (pl kezet mos vagy wc-n van )nézi az "őserdőmet" ilyen tök furán..mintha neki köze lenne az én puncimhoz..

A bikinivonalamat borotválom de még az is szar és viszket.

Egyántalán ez a fiúkat zavarja?

2011. júl. 2. 23:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

hab oks, ez h. még +a lábad is szőrteleníted és csak ott nem, elég nagy fail, "jó azt mindenki látja",

"és az érettségre való dumával nem értek egyet, sztem nem abból derül ki hogy érett vagy-vagy sem, borostával a legszexibb sztem, de dzsungellel sztem ne mászkáljon senki "ennyi igény legyen"

2011. júl. 2. 23:58
 12/32 A kérdező kommentje:

23:38 sztem ez lesz -pucérpunci és ha nemtetszik hagyok egy csíkot középen xD úgy dizájnos:D

borotválom a bikinivonalam :)

2011. júl. 3. 00:00
 13/32 anonim ***** válasza:
53%

Akkor probald kremmel vagy habbal, hatha az nem irritalja.

Meg fog erosodni. Legjobba a gyantazas, az gyengiti. Nem vészes, hamar megszokja az idegrendszer, e smar nem fajdalomnak érzed majd, hanem babirkálásnak.:)

Én amugy nem értem, mi ez az uj vélemény-őrület, hogy a pucer punvci az IGÉNYES. Szerintem krvára nem, épp ellenkezoleg. Még egészségtelen is az intim tajekon vegyszerekkel babrálni, rontja a termeszetes védelmet, ami a fertőzésekre tesz fogékonnyá, nőgyógyászok szerint kifejezetten ellenjavallt.

Én magam nem tudok pisilni csupazs puncival, merta lábamon folyik le akkor a pisi. A vizeletet a szőr irányitja középre. Nem tudom, mitol igényesebb ugy élni, hogy minden pisileskor az egesz testem hugyos lesz.

2011. júl. 3. 00:05
 14/32 anonim ***** válasza:
36%

23:58 mondatait nem igazán tudom kibogozni, szerintem hiányzott a nyelvtan órákról.

De jól értelmezem, hogy azt akarja mondani, hogy így ne menj ki az utcára? Nem értem, ezt látja valaki az utcán? Újabban röntgen szeműek rohangásznak odakint?

2011. júl. 3. 00:06
 15/32 A kérdező kommentje:

röntgen szeműek hehh:D

ezt én se értem amúgy, de én csak kérdező vagyok ,elolvastam a véleményét és ennyi

2011. júl. 3. 00:15
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
Szoval szerintem ahogy nem latjak, ugy nem is tudhatnak rola. Mit erint Teged az, hogy él valaki a Foldon az Internet tulvegen, aki a csupasz puncit szereti, ha sose fog kapcsolatba kerulni a punciddal, mert egészen masik kaszt? Teged csak a sjaat szempontjaid erintenek, hogy Neked mi kenyelmes, Neked mi esztetikus, Neked mi praktikus. Még a leendo kedveseddel szemben is az a "dolgod", hogy tiszteletben tartasd vele a sajat intim szferadat, nehogy mar ő mondja meg, mit vagy koteles csinalni a sajat testeddel. Akinek cak megfordul a fejeben, hogy faragjon a masikon, az mar into jel, hogy nem tud szeretni, és mas se fog tetszeni neki Rajtad, nem tudasz elegjo lenni az ilyennek, es a kritikainak semmi koze ahhoz, hogy "van-e Rajtad sapka, vagy sem", ha egyszer "meg akar verni".
2011. júl. 3. 00:22
 17/32 napietus ***** válasza:

nekem a gyanta vált be, és azóta egyébként sokkal komfortosabban érzem magam, mióta gyantázom.

szőrtelenítővel vigyázz, nehogy belülre kerüljön valahogy! borotválásnál az egyszer használatos borotvát ne használd többször, utána arcszesz, hintőpor és nem fog kipattogni. de a borotva meg a krém azért nem jók, mert csak pár napig tart ki.

2011. júl. 3. 00:32
 18/32 anonim ***** válasza:
Amíg nem látja olyan, akinek érdekel a véleménye róla, addig ne szedd le - az ott egy természetes szűrő, jó, ha ott van, amíg lehet. Az ilyen krémeket/habokat arra a részre, ahol már nyálkahártya is van (vagyis konkrétan a lábaid közé) nem ajánlom, mert nagyon irritálja, ne, egészséges.
2011. júl. 3. 00:45
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én sem csináltam vele eleinte semmit, pedig volt barátom, aztán egyszer teljesen leborotváltam és nagyon imádta, úgyhogy azóta igyekszem karban tartani. : ) Egyébként elsőnek nekem fura volt, de ma már el se tudom képzelni, hogy ne így nézzen ki.
2011. júl. 3. 01:15
 20/32 anonim ***** válasza:
A férfiak nagy többségének manapság a pucér punci jön be, szóval az biztos nem árt, ha minél előbb hozzászoksz, hogy rendszeresen szedd. No meg azért is jó, ha már most elkezded, mert most még van időd, és nyugodtan kikísérletezheted, hogy számodra melyik az optimális módszer intim szőrtelenítéshez fájdalom, tartósság és rászánt idő szempontjából, melyik okozhat esetleg kellemetlen mellékhatásokat stb. ;)
2011. júl. 3. 05:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!