Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrtelenítsek-e vagy hagyjam?
Ha még nem jár odalent senki se, miért kéne megszabadulnom tőle? Csak mert nővérem mindig mikor fürdök és (pl kezet mos vagy wc-n van )nézi az "őserdőmet" ilyen tök furán..mintha neki köze lenne az én puncimhoz..
A bikinivonalamat borotválom de még az is szar és viszket.
Egyántalán ez a fiúkat zavarja?
hab oks, ez h. még +a lábad is szőrteleníted és csak ott nem, elég nagy fail, "jó azt mindenki látja",
"és az érettségre való dumával nem értek egyet, sztem nem abból derül ki hogy érett vagy-vagy sem, borostával a legszexibb sztem, de dzsungellel sztem ne mászkáljon senki "ennyi igény legyen"
23:38 sztem ez lesz -pucérpunci és ha nemtetszik hagyok egy csíkot középen xD úgy dizájnos:D
borotválom a bikinivonalam :)
Akkor probald kremmel vagy habbal, hatha az nem irritalja.
Meg fog erosodni. Legjobba a gyantazas, az gyengiti. Nem vészes, hamar megszokja az idegrendszer, e smar nem fajdalomnak érzed majd, hanem babirkálásnak.:)
Én amugy nem értem, mi ez az uj vélemény-őrület, hogy a pucer punvci az IGÉNYES. Szerintem krvára nem, épp ellenkezoleg. Még egészségtelen is az intim tajekon vegyszerekkel babrálni, rontja a termeszetes védelmet, ami a fertőzésekre tesz fogékonnyá, nőgyógyászok szerint kifejezetten ellenjavallt.
Én magam nem tudok pisilni csupazs puncival, merta lábamon folyik le akkor a pisi. A vizeletet a szőr irányitja középre. Nem tudom, mitol igényesebb ugy élni, hogy minden pisileskor az egesz testem hugyos lesz.
23:58 mondatait nem igazán tudom kibogozni, szerintem hiányzott a nyelvtan órákról.
De jól értelmezem, hogy azt akarja mondani, hogy így ne menj ki az utcára? Nem értem, ezt látja valaki az utcán? Újabban röntgen szeműek rohangásznak odakint?
röntgen szeműek hehh:D
ezt én se értem amúgy, de én csak kérdező vagyok ,elolvastam a véleményét és ennyi
nekem a gyanta vált be, és azóta egyébként sokkal komfortosabban érzem magam, mióta gyantázom.
szőrtelenítővel vigyázz, nehogy belülre kerüljön valahogy! borotválásnál az egyszer használatos borotvát ne használd többször, utána arcszesz, hintőpor és nem fog kipattogni. de a borotva meg a krém azért nem jók, mert csak pár napig tart ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!