Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés? Megőríít! Segíítséég!
Mi ez???
Van egy fiú, aki külsőre nem igazán jön be, nem nagyon tetszik, de ha rám ír gyorsabban ver a szívem, várom hogy rám írjon, alig várom, hogy fb-n megbökjön folyamatosan frissítgetek miatta, hátha történik valami. Mi ez???? Eddig még nem volt fiúm, de vannak fiú barátaim is. Sok fiúval jóba vagyok. Ez miez az érzés? Segítsetek??!!!
ilyen velem is volt :)
kezdesz belezúgni. hajrá!
akár vicces akár nem, normális kérdést tettem fel és normális válaszokat várok köszi.;)
amúgy gondoltam rá, de furának tűnik nekem, hogy pont én, és bele tudom magam képzelni hogy járok vele de mégis oly fura.://
másodiknak és harmadiknak köszi.:)
egyénisége??? :D lehet... amúgy nemhiszem hogy egyről.:DD
hát őt igazából régóta ismerem, de csak barátként tekintettem rá, de nem ez a legjobb barát volt, hanem köszönök neki meg úgy havi párszor beszélek vele és ennyi, szóval nem olyan szoros barátság, de ismerjük egymást régóta... de pár hete ez megváltozott és egypár napja minden este beszélgetünk levélbe, alig várom h írjon, megbökjön. de miért? még nem igazán éreztem ilyent...:///
amúgy nem nem Ricsi.;D
hát ha ide tudsz írni tanácsokat akkor örülnék.
mert neked nem tudok privit írni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!