Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK! MELYIK CSAJ JÖNNE BE NEKTEK (TOVÁBB LENT )?
2 csaj van melyik szimpatikusabb a szemetekben a válaszokat előre is köszönöm :D
1 MERCI csaj :: barna kzepes haj . zöld szem , rockos stilus de az öltözködésen nem látszik !a melle közepes és nem lóg , imádja a macskákat , közepes testalkata nem is kövér és nem is vékony ! magas 167 cm 40 es láb és imádja a bakkancsokat csőszáruval hordani ! szoknyát nem nagyon szereti ! él hal a rock zenéért!!! néha lusta néha élénk
2 csaj GABI :: barna közepes haj barna szem rock stílus az öltözködésén picit láccik meghalgat bármilyen zenét magas és vékony szereti a kutyákat 40 es láb ő is nagy magyar ő inkább tornacipő rövidnagrágal melle kicsi és a közepes között van ink közepes és nem lóg , imád nevetni és viccelni lusta és nem nagyon szeret tanulni !!
NA MELYIK CSAJ JÖNNE BE NEKTEK ?? MERCI VAGY GABI ??? A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
Egyik csaj sem tetszik, kislányok még nagyon, 20 év feletti csajokat hozzatok nekem!
21f
Teljesen mindegy mi van odaírva. Vagy te mindent elhiszel, amit leírva látsz?
Még ha így is van, akkor is 10 éves fejetek van. Nem tudom, de nekem egy gyerekfejű sem jön be, meg különben sem érdekelnek még 16 évesek sem. Kupálódjatok még.
Szerinted nem lesznek idegesek ha megtudják, hogy feltetted a képeiket ide? (Persze ha csak nem ti raktátok fel magatokat mert unatkoztok.)
18/F
Szerintem Merci szebb, de Gabi jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Persze ez az én véleményem.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!