Mit tennél ha egy olyan korszak jönne rád, hogy mindig beteg leszel, nem sikerül semmi, mindenki azt mondaná neked, hogy már csak a halál válthat meg? Feladnád a küzdelmet, vagy erősen reménykednél vmiben és folytatnád tovább?
Figyelt kérdés
2008. jún. 24. 12:41
2/8 anonim válasza:
Természetesen erősen reménykednék, s nem adnám fel. De a váltás is nagyon fontos. Igaz barátom ilyet nem mondana - új ismerősök után kellene néznem.
3/8 anonim válasza:
Ehh, vmi ilyesmi van velem.. nem reménykedek, beletörődtem, rosszabb csak nem lesz, ha meg lesz azt is leszarom. ^^
4/8 anonim válasza:
Én feladnám,nem minden küzdelem éri meg ha szenvedned kell,Ha már a halál megváltás lenne ,azt választanám,feladnám,habár a remény soha nem vész el,reménykedni az utolsókig kell!
Várnám a MEGVÁLTÓ HALÁLT ,de közben minden pillanatban örülnék hogy még élek!!
5/8 anonim válasza:
Soha sem adnám fel!!!!Magamhoz húznám a kedvesem, és kérném, hogy adjon erőt...valamint a saját bennemlakó Istent szólítanám mag, hogy kerekedjen fell a bajaimon!!
6/8 anonim válasza:
ilyenkor kell a vonzás törvényét müködtetni az életedben... :)
7/8 anonim válasza:
Feladni soha!Én már voltam a halál kapujában, hidd el , tudom mit beszékek.
8/8 anonim válasza:
Hááááát nekem erről az a véleményem hogy reménykedni mindíg lehet, de ennek érdekében tenni is kell! Pl mindenki reménykedik vagy szeretne 5-ös lottó nyertes lenni. Ennek érdekében ki is kell tölteni a szelvényt. Remélem hogy Érti mindenki hogy mire célzok ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!