Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken kellene megjönnie a menszeszemnek, de szeretném ha pár nappal később jönne meg. Fogamzásgátló tovább szedésével ez megoldható? Végig szedjem a levelet vagy csak pár szemet is elég?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 21:17
1/5 anonim válasza:
Nagyon ritkán el el lehet ezt játszani. A lényeg az, hogy valamennyivel tovább kell szedni. A célszerűség logikája azt diktálja, hogy végig szedd a teljes levelet, mert a darab levéllel utána nem nagyon tudsz mit kezdeni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor legjobb lesz ha végig szedem.Soha nem csináltam még ilyet,de most muszáj leszek.
2009. máj. 5. 21:27
3/5 anonim válasza:
Késleltetni nem nagyon jó, de ha mindenképpen muszáj, akkor évente egyszer el lehet ezt is játszani. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy szünet nélkül, folyamatosan beszeded a következő levelet. Így kimarad egy megvonásos vérzés. Félig beszedni nem érdemes, mert teljesen megborítja azt a rendszert, amit a tabletta beállított. Ráadásul egy félig beszedett levéllel nincs mit tenni.
4/5 anonim válasza:
Igen ez mind igaz, úgy csináld ahogy leírták. De azt hozzá kell tenni hogy pecsételö vérzésed lesz enyhén, mivel ugye késleltetni akarod. Szóval akkor ne ilyedj meg.
5/5 anonim válasza:
Nem muszáj végigszedni egy teljes levelet, elég ha csak 1 hétig tovább szeded és utána tartod meg a szünetet! Nem lesz semmi bajod, az sem biztos, hogy közbe lesz pecsételő vérzésed! Amiből beszedted at 1 hetit, azt pedig tedd el, jó lesz máskorra is, ha ilyen van, persze csak akkor, ha egyfázisút szedsz! Én már 2-3x csináltam az 5 év alatt, amióta szedem, de soha nem volt semmi bajom, nem pecsételgettem és a szünetben is rendesen megjött. Csak azért írtam, mert nem törvényszerű, hogy mindenki pecsétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!