Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinálnátok, ezt olvasva lányok? Berezelnétek? Ilyen levélhez mit szólnátok? (borzongató sorok és gondolatok, gyenge idegzetűek NE olvassák! )

Figyelt kérdés

kemény, aberrált, beteg gondolatok következnek, szóval csak azok olvassák, akiket vonz az ilyesmi:

ez lenne egy levélben:

"szia! bár azt hiszed, eltüntettél egy életre, ez nem így van. háttérbe vonultam. de ne félj. amint lecsillapodnak a kedélyek, én újrakezdek mindent.

és akkor, amikor újrakezdtem mindent, az életed egy szempillantás alatt pokollá fog válni. és a végén meghalsz. igen, meghalsz, a legnagyobb kínok közt, vagy egész egyszerűen magad fogsz végezni magaddal.

tudom, hogy gyenge vagy. tudom, hogy mivel lehet téged kikészíteni. rettegni fogsz. rettegni fogsz minden egyes nap, mikor meglátsz, meglátod a körvonalaimat, mindössze. és ha 5, 10, vagy 20 év múlva, de meghalsz.

elvettél tőlem mindent. nyomorék lettem. nekem már nincs életem, és jövőm, és ezért én is elveszem a tied! meghaltak miattad a családtagjaim, az álmaim, mindenem!

én ott fogok lenni, mindenhol, ahol vagy. nézni foglak, figyelni, jegyzetelni, fényképezni. vissza fogok élni mindennel, ami neked kényes, ami titkos volt.

a karriered, barátaid romba döntöm. elszakítalak mindenkitől, akit szeretsz, amit szeretsz.

de lassan fogok haladni, szinte észrevétlenül. már csak akkor fogod észrevenni a szorításom, mikor a haláltusádat vívod.

és lehet, hogy a családtagjaiddal kezdem először. mindenhol ott leszek, figyellek... ja, és ha nem tudnád, van ismerőseid között 2, akivel nagyon jóban vagyok.

nem tudhatod, kik ők, nem tudhatod. a homokórát megfordítottam, és csak én tudom, hány homokszem van benne.

az életed ezentúl horror lesz és kín. és én... és én visszaadom kamatostul azt, amit te adtál nekem."

----

akkor itt csatolnék egy fotót, egy készíttetett sírkőről a lánynak szánva, úgy, hogy az utolsó két számjegyet letakarnám, sírkőben ott lenne egy szépiás, mosolygós képe.

ott állnék én is, felismerhetetlenül, egy véres késsel a kezemben a képen...

----

egyszer kimennék a lány munkahelyére, és csinálnék egy pár lesifotót...

na ezeket a képeket kinyomtatgatnám, ilyen "mit csináltál ma" táblázattal, felragaszgatva a falra, és szintén csinálnék magamról egy képet, maszkkal, amin vigyorgok, és a munkahelyén hagynám a monitorra ragasztva.

----

és még egyet, hogy éjszaka ott vagyok a lány házánál, késsel, szintén maszkban, vigyorogva, a lány ablaka előtt.

----

olyat is csinálnék, hogy felbérelnék egy embert, aki rátámadna az utcán éjszaka, és belelihegné a fülébe, miközben a melleit taperolná, hogy "x.y. üdvözöl!! meghalsz, ribi, meghalsz!!"

majd elfutna, elszakítva egy-két ruháját...

----

és mivel tudnám, milyen macskája van, ezért szereznék egy ahhoz hasonló macskát, lefejezném, és a levágott fejet szigetelőszalaggal, az éjszaka, az ablakára ragasztanám, kívülről, és felírnám vérrel "<macskaneve> szomorkás miattad!!! csúnya lány!!!"..

na ettől besz-rnátok, lányok?

ez mindössze a képzelet szüleménye, ne vegyétek komolyan. nem fogom megtenni.

inkább a pszichológiai része érdekelne, ezek mindig vonzottak, s hogy 14-25 éves lányok mit cselekednének erre?

meg persze a statisztika is érdekel!!

hogy viselnék ezt el? mit tennének?

kellően pszichopata és beteg?

2011. júl. 1. 14:04
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

naná! hiszen, ezt te magad oldod meg... lesifotó, emberek beszervezése, ravaszkodás, stb-stb! ez mind-mind rajtad múlik. zsaruknak meg olyan eszközeik vannak, amik meghaladják az egyszeri ember képességeit!

persze, ki lehetne sakkozni. és ha túlélném, és face-to-face pörkölnék az arcodba egy sörétessel, nem törődve azzal, hogy utána elvisznek majd a zsaruk, hiszen "megtörted a játékszabályokat".

miből lehetne kideríteni? mobil, az okés, azt lehet követni, lehallgatni, stb. térfigyelő kamera, azt is elismerem. lábnyom-mélység, hogy hány kiló vagy? testfelépítés, magasság? DNS? vagy még lejjebb megyek: ki, mikor vett jegyet arra a helyre?

na, akkor lássuk, először is, gondolom bizonyítani kellene, hogy én tettem dolgokat...

1. személyiségi jog megsértése? mmm... pl. a fényképek, név a sírkövön?

2. birtokháborítás? ha az ablakot kenem össze, kívülről, ami utcára nyílik (nincs kerítés), akkor is?

3. állatkínzás? az megtörténhet.

4. fenyegetés? milyen vádpont?

5. szabad mozgás? nem korlátozom.

6. testi bántalmazás, mint testi sértés? nem én végezném a "piszkos munkát".

7. emberölési szándék? igen, azt rá lehet húzni.

persze, nem tökéletes terv ez, szimpla fantáziálgatás egy ijesztgetésre.

2011. júl. 1. 21:31
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Ja, önbíráskodás kimaradt, plusz felbújtóként lennél jelen részben az ügyben.

Nem, nem kellenek profi módszerek ahhoz, hogy megtaláljanak, puszta logika. :)

Ellenben miért nem írsz regényt? Esetlegesen folytatásosat. Dolgozd ki a sztorit alaposan, egy Dexter-féle karakterrel. :) Csak arra figyelj, hogy a stereplők ne fekete-fehérek legyenek, legyen negatív és pozitív tulajdonságuk.

2011. júl. 1. 22:33
 33/37 anonim ***** válasza:
2011. júl. 2. 01:49
 34/37 anonim ***** válasza:
Na, ezért nem ismerkedek soha többé senkivel, még a végén nem csak egy idiótát, de egy agyilag zoknit fognék ki, aki ennyire elmebeteg.
2011. júl. 2. 13:41
 35/37 A kérdező kommentje:

nem én írtam!

utolsó: hány éves vagy te? azt hiszed ez megoldás? fiú/lány?

2011. júl. 2. 13:48
 36/37 anonim válasza:
46%
Elmész te a k. anyádba te elmebeteg!
2011. júl. 7. 11:05
 37/37 anonim ***** válasza:
Mikor elolvastam,és megláttam,hogy 4 oldalnyi válasz érkezett tudtam,hogy mindenki azt irja ,hogy elmebeteg!
2013. jún. 15. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!