Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A test számít a lányoknál/nőknél?
arra vagyok kíváncsi, személyiséggel lehet 'ütni' a vonzóságot?
én teljesen átlagos vagyok arcra és testre lehet kicsit vékony. ez jelentős hátránnyal jár a 'macsókkal' szemben?
17f
ok, köszi a válaszokat
igyekszem változtatni a testemen :D
am nem kell ide kép, 1 teljesen átlagos fiú vok
nem vagyok se ronda se gyönyörű. arcra talán jobb vagyok mint testre
Én egész életemben sportoltam rendszeresen, még se vagyok izmos, persze van kockahas, meg szálkás izom, de egyáltalán nem látszik ruhán keresztül, 177 centi körül vagyok 58 kg-vel párhuzamban, ami szerintem nagyon vékonynak számít, még is szeret a barátnőm.
17f
én nem vagyok oda a macsósabbakért, de azért legyen kigyúrva valamilyen szinten.:D
de a személyiség is számít nem csak a kinézet. igaz nekem még nem volt pasim ezért csak külső alapján tudtam megítélni az embert, hogy tetszik-e, mert nem ismertem annyira
amúgy mutathatnál egy képet:)
16/L
Azért fontos, hogy valami megfogjon a külsőben. Persze, azért jó az, ha meg van a személyiséged meg minden, de a külső is fontos! Ha van egy srác és nem fog meg benne semmi, akkor alapból nem úgy alakul a beszélgetés, már ha egyáltalán el kezdünk beszélgetni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!