Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az illat, tényleg ennyit számít a lányoknál? Vagy ez mi?
Figyelt kérdés
Nos eljott hozzam egy lany, merthogy adjam neki oda a kozepiskolas konyveim. Felfigyelt valami illatra ami, mint kiderult a parnam volt. Egyszeruen lefekudt ra, en meg beszeltem hozza, de egy szot sem szolt vissza. kb 1.5ora mulva felkelt, es a par konyvel egyutt elment. Most ez miez??2010. márc. 19. 18:56
1/17 anonim válasza:
biztos megérezte az illatod és azt szagolgatta végig és jól esett neki:)
3/17 anonim válasza:
1,5 óráig ott feküdt?Nem akart valamit?
4/17 anonim válasza:
el is aludt?:D ne mááár....:D és te mit csináltál addig ?:D
5/17 A kérdező kommentje:
nem tudom aludt-e, csak egyszeruen nem valaszolt. :|
miert, mit kellett volna tennem?
2010. márc. 19. 19:06
6/17 anonim válasza:
XDXD ez nagyon durva emberXD
addig ott ültél mellette és nézted vagy???XD
7/17 A kérdező kommentje:
gepeztem, de mint irtam nem szolt semmit. Azt meg csak nem csinalom, h kirangatom az agybol. xD
Na, de nem az a kerdes, hogy en mit csinaltam. Hanem hogy o miert csinalta.
2010. márc. 19. 19:15
8/17 anonim válasza:
axe hatás.. XD
am lehet akart valami olyat h lesmárold vagy ilyesmi lehet h arra várt.. XD
9/17 anonim válasza:
beájult a szagodtól... (nem jó értelemben) xDDDDDD
10/17 anonim válasza:
Lehet, hogy egy görény volt a párnád alatt, és megpróbálta a fejével a párna segítségével agyon nyomni. Ez a leg ésszerűbb magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!