Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik axe illat jön be nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 16:04
1/9 anonim válasza:
A hányást összekevered étkezési lószarral, egy vasvillányi ganalyt ráhajintasz', lehugyozod, beleteszed egy vödörbe, szépen összedolgozod, és íme a csodaszer!
2/9 anonim válasza:
a hányást leszámítva kb így készül.
3/9 anonim válasza:
Szerintm rohadtul nem tudják a férfi spray neveket névről.
Barátnőm egyetlen ilyen illatszert említett nekem, ami rajtam volt és azt mondta rá, hogy iszonyú jó illata van.
A neve: Beauty Men - titan
Bár ez ízlés dolga..
4/9 anonim válasza:
Az Africa, de csak ha egy bronxi néger vagy 40cm-es farokkal!
5/9 anonim válasza:
Csokis axe a legjobb. Parfümben pedig Armani Code.
6/9 anonim válasza:
Nekem nem jön be, ha valaki bűzlik a rálocsolt mindenfélétől, legyen az tusfürdő, borotvahab, kölni, pacsuli, mittoménmi. A tiszta szappanszagot szeretem.
7/9 anonim válasza:
uccsó az szivacs, mert a szappan már nem trendi :P
8/9 anonim válasza:
Tényleg az Africa, de néger és farok nélkül... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!