Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom kirántja mielőtt elmegy, és a hasamra élvez, akkor tényleg nem lehetek terhes?
Azt mondta csak akkor lehetek terhes, ha belém élvez, de így, hogy kihúzza, mielőtt elmegy, így nem. Csak nem tudom, olyan furi ez. Így tényleg nem lehetek terhes?
13/L
Ha nem vagy terhes akkor legyen ez egy jo lecke számodra és tartsd a bugyidat 16 éves korodig a fenekeden.
Ha terhes vagy akkor bizony nagyon komoly döntés elött állsz. Elvetetni vagy 14 évesen szülni.
Ha nem vagy terhes akkor is nyugodtan mondhatod a 18 éves görénynek, hogy terhes vagy. Nézd meg majd akkor a sunyi pofáját. Máshogy nem tudok egy nagykorut nevezni aki egy 13 éves lányt megront! Fogadjunk, hogy nem azt fogja mondani, hoyg majd együt felnevelitek a gyereket.
Gumi nélkül ne engedd, ha már nem bírtok magatokkal akkor legalább védekezzetek. Megszakítás nem védekezés!!!
Hova sietsz ennyi idősen? De le vagyok maradva a 20 éves szűz fejemmel... :D
Nem igazán értem, hogy a XI. században miért van még mindíg ennyi ilyen eset.
Saját bőrén kell megtapasztalni annak, akinek se szeme, se füle nincs.
Remélem, hogy kamu kérdés.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: Igen, lehetsz terhes, mert az előváladékban is lehet sperma. Adok 5-10%-ot, hogy teherbe estél.
Amúgy 13 évesen elég éretlen vagy, hogy szexelj. Mi lesz 18 évesen...? Meg amúgy is, látszik, hogy nem vagy felvilágosítva, de akkor mért szexelsz? A barátodnak is lehetne annyi esze, hogy nem fektet le egyből, ha szeretne akkor megvárná míg vagy 14-15 éves. De még az is korai...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!