Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
Mi (én) szerintem nem, de ők összejönnének velünk (nem cigánnyal)?
Ők is undorodnak tőlünk?
2011. jún. 29. 20:23
31/37 anonim válasza:
S.O.H.A, inkább levágom a brémet, és azzal verem agyon magam...FUjj soha. Áhh. Még ha jó csaj is lenne , amit kétlek, és nem azzal a tipikus cigány mentalitással lenne megáldva, attól még a rokonai megvannak, akiket soha nem szeretnék látni...
32/37 anonim válasza:
SOHA. Mindig is utáltam a ronda pofájukat, de mióta egyikük megpróbálta Anyukámat belökni a villamos alá, azóta ha rajtam múlna, menne az összes a gázba.
33/37 anonim válasza:
A hitemnél fogva sem meg egyébként sem.Hányingerem van tőlük.
35/37 anonim válasza:
Szerintem úgy gondolja, ahogy én: a cigány nem ember, ember pedig normális esetben emberrel áll össze.
36/37 anonim válasza:
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:31
Skinhead.
37/37 anonim válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:50
neem rasszista....csak realista ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!