Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
Mi (én) szerintem nem, de ők összejönnének velünk (nem cigánnyal)?
Ők is undorodnak tőlünk?
2011. jún. 29. 20:23
11/37 anonim válasza:
ja, egyébként ők nem undorodnak tőlünk... (nincs is okuk rá)
14/37 anonim válasza:
miért féltek ennyire a cigányoktól?
16/37 anonim válasza:
20:49: nem félek tőlük, csak gyűlölöm őket, mint a szart.
17/37 anonim válasza:
nem. csak érdekel. engem soha nem támadtak meg, soha nem fenyegettek.
18/37 anonim válasza:
Cigánnyal soha. Lehet felőlem rendesnek mondott, dolgozó, teknővájó, vagy bármi, cigány, az cigány marad. Egyébként meg se a cigányok nem ismernek el, se a magyarok.
Ma, második 20:51-es még sosem találkozott falkában cigányokkal. Sosem mondták még neki, hogy "áddzsá mán edzs cigit testvérem"...
19/37 anonim válasza:
20:51
ezért nem tudhatsz róluk semmit és azt se hány fehér nőt tettek tönkre... én is rasszista vagyok
20/37 anonim válasza:
Az életben nem jönnék össze eggyel se. Ki nem állhatom öket egyszerüen. Nem érdekel, hogy rasszizmus-e ez vagy nem, ugyan úgy rühellem öket, elég sokat tettek már ellenem..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!