Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy cigánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Mi (én) szerintem nem, de ők összejönnének velünk (nem cigánnyal)?

Ők is undorodnak tőlünk?

2011. jún. 29. 20:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én nem jönnék össze egy cigánnyal, csak akkor, ha nem úgy viselkedik, mint a cigányok szoktak.

Akárhogy is nézzük, az ember nem nagyon tudja ilyen mélységekben átlépni a kulturális különbségeket, hogy élete párjául egy a sajátjától különböző kultúrájú embert válasszon.

Ugyanígy nem tudnám elképzelni az életemet egy nem magyarral, más anyanyelvűvel, akinek másként kattan a fejében a gondolat egy-egy dologra reagálva, mint nekem, számos félreértés, egyet nem értés alapja lehet, külön energiákat igényel ezeket mind megismerni, érteni és elfogadni a másikban. Még két nagyon hasonló ember között is van egy halom dolog, amit egyeztetni kell, nem hogy kulturálisan ennyire különböző felek között. De szerelemben semmi nem lehetetlen, csak egyszerűen nekem nem menne!

Ugyanígy másik magyarral sem tudnék összejönni, ha valamilyen szinten nem hasonló a hátterünk, és nem az anyagi dolgokról van szó, hanem a gondolkodásunk fejlődéséről, arról, ahogy képesek vagyunk reagálni a dolgokra. Pl. ha valaki káromkodik időnként, az engem taszít. Ha valaki csámcsogva eszik, szintén. Ha koszos ruhát vesz fel, vagy elfeslett ruhát, mikor megtehetné, hogy nem olyan legyen, csak "jó az úgy is", az sem vonz a legkevésbé sem. Más kérdés, ha nincs lehetősége tiszta ruhát húzni, de hát akkor sem jönnék össze valakivel, aki nem tiszta, mert én meg az vagyok. Csak ilyen kis apróságok.

2011. jún. 29. 21:04
 22/37 anonim ***** válasza:
74%
szerintem csak tudni kell kezelni őket. ha nem félsz, nincs gond.
2011. jún. 29. 21:12
 23/37 anonim válasza:
55%
Eddig nem szerettem egyetlen egy ROMÁT sem, kerültem őket nagy ívből, de "belém csapott a villám" hirtelen és megismerkedtem eggyel. Kiderült róla, hogy nincs köze az igazi szotyizós, késelős, munkakerülős, kötözködés, ápolatlanokhoz. Rendes suliba jár, barátnői sem romák szoval nem volt honnan eltanulnia az igazi "digó" szokást. Neveltetésével sincsen semmi gond. Szülei is rendesek . Számomra nagyon kellemes a természete is. És a legfontosabb édesanyám is elfogadta, pedig neki aztán nagyon nehéz megfelelni. Pár barátnőmet már kellett miatta leépítenem. Már egy ideje együtt vagyunk és egy pillanatra sem bántam meg ezt az egészet. Mondhatni, rasszista voltam. Ezt úgy nevezik a sors fintora.
2011. jún. 29. 21:16
 24/37 anonim ***** válasza:
érdekes,hogy mindig figyelembe tartják,h a cigányok ezt meg azt a boltot rabolták ki,meg ezt meg azt csinaltak.... azt nem figyeli senki,hogy a feher emberek is csinalnak ilyet? na ebből látni,h mennyire figyelik egyesek a bőrszint. én fehér vagyok,nem jönnék össze cigánnyal-bevallom. de azert meg nem utalom őket,nem az jut elsore roluk eszembe,hogy fu ezek lopnak,hanem,hogy nem tehetnek rola,h ők a ,,cigányok,, akiket mindenki utal. Abbol indulok ki,hogy nekemse esne jol,ha mondjuk en lennek az ő helyzetukbe,és lehordananak azert ,mert fehér vagyok...
2011. jún. 29. 21:19
 25/37 anonim ***** válasza:
59%
Egy ismerősöm összejött már nem eggyel, majd megismerkedett a családdal, haverokkal. Úgy is bántak vele mint ahogy a cigány nőkkel szoktak általában (verték).
2011. jún. 29. 21:28
 26/37 anonim ***** válasza:
74%

Azt a rohadt... Figyeljétek, aki rasszista kommentet ír azt felpontozzák!

Egyébként igen, összejönnék, de csak ha beilleszkedésre képes egyénről van szó normális háttérrel.

2011. jún. 29. 21:50
 27/37 anonim ***** válasza:
59%
inkabb szuzen halok meg:-
2011. jún. 29. 22:00
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Mitől lenne rasszista az akit megvertek, kiraboltak, és ebből kifolyólag nem szereti őket?

A kérdésre válaszolva, nem tudnám megmondani, mert elég sokat gondolkodtam rajta már. De valószínűbb, hogy nem. Nem a bőrszín miatt (amúgy ismerek tényleg gyönyörű cigány nőket, és normális felfogásúakat), hanem inkább a vérmérséklet, és a felfogás miatt.

2011. jún. 29. 22:33
 29/37 anonim ***** válasza:
51%
NEM,NEM,SOHA
2011. jún. 29. 22:42
 30/37 anonim ***** válasza:
Előbb döglenék meg, mint hogy cigánnyal jöjjek össze.
2011. jún. 29. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!