Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek a Trialos fiúk? A trialozást meg tanulhatja olyan is akinek semmilyen adottsága nincs hozzá?
Figyelt kérdés
Én tudok trialozni és van pár csaj ismerösöm de nekem se volt hozzá túl sok adottságom mert például tesiből mindig 2 voltam.2009. márc. 26. 17:27
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmivel jobban nem jönnek be nekik, mint a normálisak, az emósok, gyúrósok, autóversenyzők, mamlaszok, nős férfiak, stb
2/5 anonim válasza:
nem főleg mert azt se tudom mi azXD
de am nekem nem attóljön be jobban egy pasi h sportol v mit csinál tehát az msx egy kis plusz
3/5 anonim válasza:
a trial inkabb ugyesseget igenyel, valamint azt a fajta batorsagot h nem felsz az esestol, sebektol. bele lehet tanulni de azert kell hozza egyensulyerzeked, stb legyen. te csak a csajozasert akarod megtanulni?? annak sok ertelme nincs.ugyanis az ilyen pasikban pont az a vonzo h elnek-halnak a hobbijukert es az a jellemzo rajuk h egesz nap a haverekkel lognak a bringan, vagy ha nem akkor a bringajukat szerelik. aminek 1 csaj nem mindig orul mivel igy kevesebbet foglalkozik vele. maga a stilus bejon, de az eletmodon neha egyeztetni kell.
a trial nem a csajozasrol, hanem a haverkerol, de fokent a bringarol szol.
5/5 anonim válasza:
18:40 leírása alapján valami őrült sport lehet lehetséges balesetekkel, nem hinném hogy komolyabb különbség lenne küztük és a "normális" emberek között, max az ha a csaj félti az embert ha egyáltalán jól értelmeztem mi is az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!