Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy steampunk lányról?
Tudom... tudom, hogy sok az ilyen "bejönne e nektek" kérdés, engem nem az érdekel, hogy járnátok e vele, vagy tologatnátok e... pusztán arra lennék kíváncsi mit gondolnátok róla, ha elmenne előttetek az utcán.
Valahogy így kell elképzelni: [link]
Na, beérett a zsidó agymosás egy újabb példánya, talán majd kinövi.
Kb. ennyit gondolnék...
szerintem gyönyörű! nagyon szeretem a steampunkot, magát a stílust és mindazt ami képvisel :)
és ezen nincs mit kinőni. az hogy itt egyeseknek az a stílus hogy úgy néz ki mint minden második ember annak igazán gratulálok. én meg örülök, hogy vannak még emberek akik mernek egyediek lenni :)
A modell szerintem ronda.
Mondjuk en is ilyen cuccokat veszek fel idonkent. Nincs olyan sok ilyen ruham persze, de ami kesik nem mulik.
Inkabb ez a steampunk holgyike:
15.
Igen az ő cuccai inkább Steampunk-osak, főleg, mert van teljes ruhája, de valahogy ő sem a nekem való személyiség (legalábbis az arcából ítélve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!