Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy steampun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy steampunk lányról?

Figyelt kérdés

Tudom... tudom, hogy sok az ilyen "bejönne e nektek" kérdés, engem nem az érdekel, hogy járnátok e vele, vagy tologatnátok e... pusztán arra lennék kíváncsi mit gondolnátok róla, ha elmenne előttetek az utcán.

Valahogy így kell elképzelni: [link]

2011. jún. 28. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ti kajak úgycsináljátok, hogy kinéztek egy stílust és beöltöztök?
2011. jún. 28. 14:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Na, beérett a zsidó agymosás egy újabb példánya, talán majd kinövi.

Kb. ennyit gondolnék...

2011. jún. 28. 14:28
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

szerintem gyönyörű! nagyon szeretem a steampunkot, magát a stílust és mindazt ami képvisel :)

és ezen nincs mit kinőni. az hogy itt egyeseknek az a stílus hogy úgy néz ki mint minden második ember annak igazán gratulálok. én meg örülök, hogy vannak még emberek akik mernek egyediek lenni :)

2011. aug. 16. 19:12
 14/16 anonim válasza:
Valahogy az arcából ítélve, nem az a személyiség aki bejönne nekem, de nagyon tetszene, ha a barátnőmnek, hasonló lenne az érdeklődése, mint nekem.
2012. febr. 18. 13:05
 15/16 anonim válasza:

A modell szerintem ronda.

Mondjuk en is ilyen cuccokat veszek fel idonkent. Nincs olyan sok ilyen ruham persze, de ami kesik nem mulik.

Inkabb ez a steampunk holgyike:

[link]

2012. ápr. 22. 16:02
 16/16 anonim válasza:

15.

Igen az ő cuccai inkább Steampunk-osak, főleg, mert van teljes ruhája, de valahogy ő sem a nekem való személyiség (legalábbis az arcából ítélve).

2012. ápr. 22. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!