Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/35 anonim válasza:
R.
nőstény Alekosz áháháhhá xdxdxdxd:DDDDDDDDDDD
nem vagy kövér, és örülj h hasra hízol, mert onnan könnyebb lefogyni, mint lábból:SSS
futással simán jó leszel
18/L
23/35 anonim válasza:
figyelj! van rajtad fognivaló! Tök átlagos vagy csak egy kicsi izom kéne!
24/35 anonim válasza:
Attól is függ hogy hány éves vagy mert egy 13 évesnek ez dagi, de egy 16 évesnek vékony.
25/35 anonim válasza:
Én a helyedben egyből nekiálnék anorexiázni!!!
Úristen!!!!
Akinek ez kövér annak csak gratulálni tudok!!!
Szerintem a csaj még túl vékony is!!!(még így kis hassal is)
26/35 anonim válasza:
Szemből úgy néz ki mint egy nő,olyan széles a csípője!Oldalról meg tiszta alekosz!!xD
Egykis gyógytorna nemártana!
27/35 anonim válasza:
szerintem nagyon gebe és undorító,jobb lenne ,ha enne és sportolna a képen látható csaj
28/35 anonim válasza:
Szerintem még csak átlagos sem vagy, hanem vékony, sovány. Nemgyerebe, hízzál!
29/35 anonim válasza:
csupán a pociddal kéne valamit csinálni, a lábaid halálvékonyak!
30/35 anonim válasza:
nem kövér vagy, hanem érdekes xD rég láttam ilyen hülye testalkatot, hihetetlen mennyire bénán nézel ki:D hasaddal mivan?:D és igazuk van, tényleg tiszta Alekosz:D
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!