Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire tekintetek egy 18 éves lányt tapasztalatlannak, éretlennek? Hogy kezeltek egy ilyen lányt, mint egy felnött, érett gondolkodású ňőt, vagy inkább még, mint egy gyereket?
A legtöbb csaj érettnek hiszi magát a koránál. Mert hogy korán értek, ezt halljátok ennek akartok megfelelni. Az előttem lévő válaszoló ragadta meg a lényeget. Az hogy eltudsz beszélgetni bármiről az még semmi. Én is el tudok beszélgetni akárkivel akármiről de azt gondolom ez annak a függvénye hogy valaki mennyire szociális, nem hogy mennyire érett. A kérdésedből adódóan te idősebb férfira vágysz, ez is normális, meg az is hogy miért kellettek ti az idősebb férfiaknak nem a korosztályuk.
Az én mércém nem teljesen meghatározó de amíg valaki nem saját magát tartja el addig nem felnőtt a szememben. Lehet gondolkodásban az de sokra nem megy vele ha nem tud önállóan döntéseket hozni. Én még nem nőttem fel, szeretek bulizni, ismerkedni, szabadnak lenni és élvezni az életet mint hogy azon görcsöljek hogy most ez érett dolog-e amit csinálok/gondolok vagy nem. 19/F
Egy 18 eves lanyt nem tekintek meg teljesen erett felnottnek de mar nem is gyerek. Tapasztalatlansag ebben a korban meg termeszetes. Ettol fuggetlenul nokent banok vele, nem hiszem hogy jolesne neki ha kisisolas gyerekkent kezelnem.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!