Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az itt, aki érettebb gondolkodású kicsit? Főként az válaszoljon! De írhatnak a fiatalabbak is.
Kérdésem: Miért van az, hogy mindig az az ember jár rosszul, aki a legkevésbé sem érdemli meg, mert rendes, normális, saját véleménye van?!
Najó...most magamra is gondolok. Nem vagyok qrva, rendes, értelmes lány vagyok..stb, és sosem járok jól semmivel. De gondolok itt most főként a párkapcsolatra...azaz a pasiszerzésre...hogy sosem jön össze már semmi....és ez nem csak egy ilyen tinikori siralom már nálam...tudom!Szóval kíváncsi vagyok a véleményekre...
Ja, és más is van, aki így érez? Tudom, vannak még páran, mert láttam itt hasonló kérdésben, de megkérdem én is. Ha nem baj.
Köszi a válaszokat!
18L
hát én ezt tökre megértem =) nekem is az osztályban csak 2 haverom van me teljesen más a szokásom meg midnen a többiektől :S (pl. ők azt a fos sexy bitch-et imádják én meg god of rap-et hallgatok) a mai világ már csak ilyen :S
13/F
:D
Megértelek! :)
De te valóban 13 éves vagy?
Ne izgulj,meg fogod találni aki neked kell!
God Of Raphez meg csak annyit, hogy a 13 éves forma érti is mikről tolja Afu-Ra?Ezt az egyetlen számot ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!