Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az itt, aki érettebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az itt, aki érettebb gondolkodású kicsit? Főként az válaszoljon! De írhatnak a fiatalabbak is.

Figyelt kérdés

Kérdésem: Miért van az, hogy mindig az az ember jár rosszul, aki a legkevésbé sem érdemli meg, mert rendes, normális, saját véleménye van?!

Najó...most magamra is gondolok. Nem vagyok qrva, rendes, értelmes lány vagyok..stb, és sosem járok jól semmivel. De gondolok itt most főként a párkapcsolatra...azaz a pasiszerzésre...hogy sosem jön össze már semmi....és ez nem csak egy ilyen tinikori siralom már nálam...tudom!Szóval kíváncsi vagyok a véleményekre...

Ja, és más is van, aki így érez? Tudom, vannak még páran, mert láttam itt hasonló kérdésben, de megkérdem én is. Ha nem baj.

Köszi a válaszokat!

18L

2010. jún. 6. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

lehet neked elsőre kicsit vadnak hangzik...de van benne igazság. ajánlani tudom még Barbara Keslingtől a Jó kislányok rossz kislányok című könyvet...

ha nem vagy tisztában a saját szexualitásoddal akkor a fiú sem. lehet rendes normális vagy ebben nincs semmi rossz...nem csalod meg számíthat rád megbízhat benned stb...DE kell egy kicsi rosszaság vagy valami amitől kitűnsz és különc leszel. sok srác nem szereti az egyhangúságot. ne legyél egyhangú! ha randitok vagy: légy titokzatos de ne vidd túlzásba. érdeklődj a srác iránt, kérdezgesd. nevess a viccein és te is legyél humoros!

Remélem valamennyire segíthettem...

Dr.Lány/28

2010. jún. 6. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Jók a válaszok (Y)

Afu-Rat 6 éve ismerem amikor te még 7 éves voltál...

2010. jún. 6. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:

"nevess a viccein és te is legyél humoros!"

De csak akkor nevess rajtuk ha tényleg viccesnek tartod, ne egy színjáték legyen a kapcsolat.

2010. jún. 6. 20:59
 14/19 anonim ***** válasza:

hát az télleg nem egy hátrány ha nem kamu a kapcsolat xD

20:47 amúgy melyik a kedvenc Afu-ra számod??

2010. jún. 6. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Hohoó, jelen :D Lehet az én kérdésemet is láthattad, ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. ), ez vóna az, egy ötperces pillanatomban a síneken jártam, és elkapott a hév :D

Amúgy én vagy annyira érett vagyok, hogy nagyítóval kell keresni a sorstársakat, vagy valamit nagyon rosszul látok, amit viszont nem hiszek... legalábbis nem akarok, mert nagyon nem utal rá semmi jel, azonkívül, hogy rengetegen nem így látják...

Ja, hogy a kérdésedre is válaszoljak: Pont azért szívjuk meg, mert becsületes, rendes emberek vagyunk... Mi nem úgy emelkedünk ki, hogy a többit nyomjuk le, viszont a többi meg így. Feláldozzák a becsületüket a hatalomért. Szerintem nem éri meg...

18/F

2010. jún. 6. 21:48
 16/19 FFDP ***** válasza:

Én abszolút érett vagyok.

Höhö fingtam. HIHIHI

Nem komolyan :D Szóval kitartásra, nyitottságra és bátorságra van szükséged. Kezdeményezz te jobb híján. Sok sikert.

2010. jún. 6. 22:16
 17/19 anonim ***** válasza:

LIFE...OHHH...LIFE!

;)

2010. jún. 7. 00:31
 18/19 A kérdező kommentje:

Na még tegnap írtam kommentet, de úgytűnik nem írta ki...szóval most írhatom újra...

Szóval haladjunk sorban! Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!

20:28!

Hét valamiért ez van sajnos. De nem minden lány ilyen ám. Pl én, aki az ilyen srácokat "keresi". Szóval ne add fel! :)

20:34!

Köszi, csak nem tudom már mikor.

20:38!

Igen, lehet nekem sem kéne ezeken rágódnom egész nap, de a vágyak...na mindegy, megpróbálom másra terelni a figyelmem. De vszont van egy dolog amiben nem értek egyet veled:

"Aki neked tetszik ne mutasd ki neki."

Ez pont nem jó! Legalábbis én sosem játszanék egy pasi érzéseivel! Persze egy bizonyos fokig játékból elmegy, de nem komolyan. Szóval ilyet nem teszek! Az meg, hogy ki mit kedvel, az egyéni.

20:44!

Megnézem, persze. De pont ez az, h ez is megvan bennem..sőt néha nagyon is:D, csak az a baj, h ehhez nekem ell kell jutnom egy bizonyos fokig egy fiúval, h merjek tenni többet. Szóval nem vagyok egy könnyű eset.

20:59!

Persze, én is így gondoltam. :)

21:48!

Nem láttam a kérdést, agyis már igen:D.

Húha, míg elolvastam, rájöttem te vagy az én emberem. :D

De komolyan, nagyon jó amit írtál, és köszönöm, mert akár én is írhattam volna. Huh sokat tudnék még neked beszélni ilyenekről..:) Ha valaki, akkor te vagy az sztem aki megértene...szóval ha van kedved írj egy privit, mondhatok pár dolgot, meg kifejthetjük a témát, mert nagyon értékes embernek véllek téged, sokminden megfogott az írásodban. :)

22:16 és 00:31!

Én is ezt vélem, de ez nem ilyen egyszerű sajnos, főleg nem az ilyen embernek, mint akár én.

2010. jún. 7. 14:40
 19/19 anonim ***** válasza:

a god of rap is fos, nefélj :D

amúgy a kérdésre válasz: csak hullámvölgyben vagy, nefélj, kikerülsz onnan előbb-utóbb :D

15/L

2010. jún. 7. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!