Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek b*zi? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek b*zi? Vagy csak nem érett még egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki 22 éves, nincs még se barátnője és még nem is igazán volt. Mindig fiúkkal van, lehetne mondani szinte éjjel-nappal egy pár órára, de körülbelül mindig ugyanazzal a 3-4-el. Van, hogy ünnepnapkor is elmennek este együtt, sőt vasárnap is egy pár órára. Nem tudom ilyenkor hova lehet nagyon menni, de biztos van rá magyarázat vagy csak én nem tudom. Nagyon gyanús a dolog és ez már nem csak nekem tűnt fel. Szerintetek simán csak jó haverok vagy nem érett még egy kapcsolatra vagy egyszerűen b*zi?
2011. jún. 26. 22:40
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Pontosan. :D Igazából senki nem tudta megmondani, hogy most akkor igen vagy nem. Végülis tökmindegy, egyszer minden fényre derül.....
2011. jún. 27. 00:09
 22/27 anonim ***** válasza:
Vagy az amit gondolsz, vagy még csak egy lehetőség van, ha nincs valami közös hobbijuk, sport szóval akármi, azért tartanak így össze mert drogoznak, pl.: Fű.
2011. jún. 27. 00:38
 23/27 A kérdező kommentje:
Lehet van benne vmi, igazad van, eddig talán ez volt a legértelmesebb visszajelzés. :)
2011. jún. 27. 00:42
 24/27 anonim ***** válasza:

mégegyszer leírom.Szerintem szívesen nőzne de nemigen akarnak vele járni a lányok.Nő hiányában több ideje jut a barátaira szal velük jár el ide oda ahelyett hogy otthon búslakodna hogy egyedül van.

az hogy hogy jár?szerintem csak azért látod furának mert annak is akarod látni.Persze lehet hogy rájátszik.meglehet úgy érzi hogy a bziság kevésbi ciki mint a szingliség

2011. jún. 27. 00:44
 25/27 A kérdező kommentje:
Hát csajt azt bárhol, bárhogyan és bármikor fellehet szedni, a mai világban meg egyébként is az a menő, ha futó kalandot csinálsz, szerintem nem itt lehet a bibi. Ha viszont számára a szinglilét cikibb, mint a b*zilét, akkor ez is a Marsról jött alien-t játsza vagy nem tudom, de ez szerintem nagyon hülye felfogás volt. Ha viszont tényleg ez a helyzet, akkor váljék egészségére. :)
2011. jún. 27. 01:37
 26/27 anonim ***** válasza:

"elmegy egy pár órára és általában ugyanazokkal "

te követed ? vagy honnan tudod ? és azt akkor miért nem , hogy hova jár ?

amúgy én is baromi sokat lógok a haverjaimmal azzal a 3-4-5 fővel, akik sűrűbben ráérnek.

általában kocsmázunk , de van amikor csak hesszelünk egyik spanunknál megnézünk egy pár filmet vagy ropogtatjuk a joy-t a PS-en ... esetleg kimegyünk a placcra "tengózni" vagy csak a főtérre punnyadni .

nem kell ehhez bu.zinak lenni csak épp nem a csajozás a főprofilunk ...

2011. jún. 27. 12:04
 27/27 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem követem, nem tudom hova mennek.. meg nem is érdekel. Azt meg onnan tudom, hogy ugyanazokkal megy, hogy mindig látom. Nem is érdekel már, szóval nem b*zi, mivel senki nem írta, hogy az lenne, így a legvalószínűbb, hogy, akkor tényleg nem is az. Csak erre lettem volna kíváncsi, ki, hogy gondolja az ilyet. Köszönöm a válaszokat!!! Minden jót!!!
2011. jún. 27. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!