Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek b*zi? Vagy csak nem érett még egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki 22 éves, nincs még se barátnője és még nem is igazán volt. Mindig fiúkkal van, lehetne mondani szinte éjjel-nappal egy pár órára, de körülbelül mindig ugyanazzal a 3-4-el. Van, hogy ünnepnapkor is elmennek este együtt, sőt vasárnap is egy pár órára. Nem tudom ilyenkor hova lehet nagyon menni, de biztos van rá magyarázat vagy csak én nem tudom. Nagyon gyanús a dolog és ez már nem csak nekem tűnt fel. Szerintetek simán csak jó haverok vagy nem érett még egy kapcsolatra vagy egyszerűen b*zi?2011. jún. 26. 22:40
11/27 A kérdező kommentje:
És gondolom a menésed sem furcsaaa, nem? :P
2011. jún. 26. 23:28
12/27 anonim válasza:
jaj tőlünk kérdezed, akik azt se tudjuk hogy néz ki, mire gondol, meg baszomfasza...
ha ennyire kíváncsi vagy akkor kérdezd meg tőle személyesen ! azt ennyi :D
13/27 anonim válasza:
azért alkoholos befolyásoltság alatt tudok furcsán járni/nem járni :P
14/27 A kérdező kommentje:
Jó csak az a csavar még a dologban, hogy az ünnepnapi meg a vasárnapi eljárás nála nem a kertbe szól meg a lakásba, mint nálad, hanem a lakáson kívül.
2011. jún. 26. 23:38
15/27 A kérdező kommentje:
B*szod szerinted ki tudja mire gondol? Ha tudnám, akkor nem tenném fel a kérdést, mert, akkor ezt is tudnám, hogy meleg-e vagy nem. Nem tiszta mi?:P
2011. jún. 26. 23:40
16/27 anonim válasza:
hu és akkor ez mi ?:D jajmár.. meg minek törődöl ennyire ezzel ? félsz hogy a zuhanyzóban meglátja a nemi szerved ? xD küldj nekem privit e-mail-címével és megkérdezem, vagy egy nevet ha fenn van face-en.. :D
17/27 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy nem érdekel, elég sokat foglalkozol vele. Egy fiú akriől tudsz ezt azt. És akkor. Mi van ha b.zi? változtat valamin? Nem.
19/27 A kérdező kommentje:
Nem csak kíváncsi vagyok, ki mit gondol erről. Igazából csak baromira undorodok az ilyen emberektől és sajnos ezeket szinte mindig látom és hát...érted? -.-" Csak kíváncsi az ember.
2011. jún. 26. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!