Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok, nektek bejönnek az ilyen stílusú fiúk?
2011. jún. 26. 14:20
21/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) akinek meg nem tetszik az gondoljon arra mielőtt lefikázza hogy lehet másnak fog tetszeni...
2011. jún. 26. 21:36
22/40 anonim válasza:
Júúúúúúúúúj imádom imádom *-* Kifejezetten az ilyen stílusú pasik jönnek be.. :)
23/40 anonim válasza:
Jó kis BMTH! :D
Marha jófej amúgy a faszi attól mert így néz. Én személy szerint amúgy imádom a tetkókat szóval meg nem tudom érteni, hogy valakinek miért nem tetszik :D
24/40 A kérdező kommentje:
jééé valaki felismerte ;)
2011. jún. 28. 09:30
25/40 anonim válasza:
Én 13 vagyok, és kb. olyan 1 éve nagyon bejöttek, mostmár eggyátalán nem, de viszont aatól még hogy ilyen a külseje, a belsô lehet ennél sokkal jobb, szóval ha szeretném, nem számítana
26/40 anonim válasza:
Menj el az EmoClub-ba ott biztos találsz csajokat.
27/40 A kérdező kommentje:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:34
Csak mondom h ez nem emo :)
2011. jún. 28. 09:39
28/40 anonim válasza:
Nekem nagyon bejon, csak ne lenne ennyi tetkoja.Tok jol neznek ki.:"D Nekem bejon ez a stilus :D
29/40 anonim válasza:
Én idősebb vagyok,de nekem ez a stílus nem jön be.Ettöl még lehetsz noirmális, de mivel nem tartalak vonzónak ezért valszeg csak elmennék melletted az utcán.De szerintem sok hasonló stílusú lány van a te korosztályodban(fesztiválokon, kocsmákban megtalálhatóak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!