Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 év körüli lányok, akiknek bejönnek a 15-16 éves fiúk?
A normálisabbak nem a kort nézik szerintem :)
Én el tudom képzelni magam 16, de 26 éves sráccal is. Mindkét korosztályban van bunkó, idióta, szerencsétlen, béna, stb fajta srác, de van ugyanakkor értelmes, normális, önbizalommal teli, aranyos srác is.
Általában szükséges hogy valamilyen szinten megértessék a másikkal magukat. Én pl. komolynak tartom magam, tehát a részegen a buliban össze-vissza hányó srác nem jön be, akárhány éves is, de ha egy velem egykorú lánynak ez jön be, akkor szerintem neki is mindegy lesz, hogy hány éves a srác, csak illjenek össze minél több téren.
16 évesen volt egy 14 éves fiúbarátom, aki egy zenekarban volt dobos, de főleg idősebb barátaim voltak :)
19/L
én azt szerettem bennük, hogy olyan kis zsengék, lehet tanítani öket, ja és nem jártak meg sok lyukat mert ez engem borzalmasan idegesít. Nem oktatnak ki stb. A legtöbb fiatalabb barátom volt...(most kivételesen nem, de ez más kérdés)
22/L
idősebb csajok , én ismerkednék veletek, küldjetek privit
17f
ha értelmesek rendben van, pár év belefér,de mondjuk 14-15 évessel nem jönnék be, talán egy 16 éves bekeférne,de csak ha tényleg totál normáis,de sajnos én nem találok semelyik korosztályban megfelelöt.Egyébként a tanítós csajok nem akarnek semmi jót ....... :P
:D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!