Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-20 év körüli lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-20 év körüli lányok, akiknek bejönnek a 15-16 éves fiúk?

Figyelt kérdés
Mostanában olvastam ilyen kérdéseket, melyben ilyen korú lányok mondták, hogy bejön nekik ez a korosztály. Mi lehet az, ami egy ilyen korú lányt izgalomba tud hozni egy ilyen fiún, amikor a lányokat alapvetően az érett férfijellem vonzza?
2010. júl. 13. 00:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
OLyan aranyossak a mostani 16 évesek.
2010. júl. 13. 00:11
 2/13 anonim ***** válasza:

szerintem semmi

22/f

2010. júl. 13. 00:12
 3/13 anonim ***** válasza:

A normálisabbak nem a kort nézik szerintem :)

Én el tudom képzelni magam 16, de 26 éves sráccal is. Mindkét korosztályban van bunkó, idióta, szerencsétlen, béna, stb fajta srác, de van ugyanakkor értelmes, normális, önbizalommal teli, aranyos srác is.

Általában szükséges hogy valamilyen szinten megértessék a másikkal magukat. Én pl. komolynak tartom magam, tehát a részegen a buliban össze-vissza hányó srác nem jön be, akárhány éves is, de ha egy velem egykorú lánynak ez jön be, akkor szerintem neki is mindegy lesz, hogy hány éves a srác, csak illjenek össze minél több téren.

16 évesen volt egy 14 éves fiúbarátom, aki egy zenekarban volt dobos, de főleg idősebb barátaim voltak :)

19/L

2010. júl. 13. 00:12
 4/13 anonim ***** válasza:

én azt szerettem bennük, hogy olyan kis zsengék, lehet tanítani öket, ja és nem jártak meg sok lyukat mert ez engem borzalmasan idegesít. Nem oktatnak ki stb. A legtöbb fiatalabb barátom volt...(most kivételesen nem, de ez más kérdés)

22/L

2010. júl. 13. 00:16
 5/13 anonim ***** válasza:

idősebb csajok , én ismerkednék veletek, küldjetek privit

17f

2010. júl. 13. 00:22
 6/13 anonim ***** válasza:
El nem tudnám magam képzelni évekkel fiatalabb srác mellett. Örülök, hogyha a saját korosztályomban találok egy normális fiút.
2010. júl. 13. 00:25
 7/13 anonim ***** válasza:

ha értelmesek rendben van, pár év belefér,de mondjuk 14-15 évessel nem jönnék be, talán egy 16 éves bekeférne,de csak ha tényleg totál normáis,de sajnos én nem találok semelyik korosztályban megfelelöt.Egyébként a tanítós csajok nem akarnek semmi jót ....... :P

:D

19L

2010. júl. 14. 12:39
 8/13 anonim ***** válasza:
12 39 hol laksz?:D
2010. júl. 14. 12:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom magam elképzelni egy kölyökkel. Fordított esetben, ha a pasi idősebb az OK.
2010. júl. 14. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
én 19éves voltam már,amikor a barátom még nem teljesen 17.sokkal ízlésesebbek,stílusosabbak ezek a srácok,mint az idősek:)
2010. júl. 14. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!