Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és 192 centi, ezzel bejönnék a csajok többségének?
Mármint azzal, hogy magas vagyok. Tudom, hogy ez csak egy a sok dolog közül, de úgy tudom, hogy sok lánynak tetszenek az ilyen magas fiúk, igaz? Egyébként én már abbahagytam a növést, vagy még esetleg nőhetek?
Csak mert zavarba jövök néha, mikor már az osztálytárs lányok, a tanárnők, barátok vagy ismerősök és szinte minden lány is mondja, hogy jajj de magas vagyok.
Nem rég volt egy pont ilyen kérdés....
Igen bejön a nagy többségnek, de persze csak ha ehhez még normálisan is nézel ki, meg valami értelem is szorult beléd.
Úristennn ♥♥
Én kifekszek a magas pasiktól. Nehogy azt hidd, hogy hátrány lehet, hogy ennyi vagy. Barátom 193 centi, és imádom érte (: Egy pasi legyen magas, és szó szerint fel lehessen nézni rá :P
Sok szerencsét, biztos találsz magadnak barátnőt (;
Még simán nőhetsz!
Hogy bejönnek - e a lányoknak a magas pasik, ez attól is függ, hogy a csaj milyen magas, mert az átlag magasság lányoknál 165 cm, a max. meg 185, de ez már túl magas
( az ezen felüli meg szerintem már a nőiesség rovására megy vhol - pl. iszonyat nagy a lába egy 190cm - es nőnek és nagyok a tenyerei, szélesek a vállai - kivétel persze van, de erősíti...).
Lehet, hogy bejössz a nagytöbbségnek, de a gyakorlatban valahol mindenki a saját magasságához passzoló partnert választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!