Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszoneves, harmichoz kozelito, vagy akar idosebb szuzek! Hogyan elitek a mindennapjaitokat?
Nem frusztral titeket, hogy eddig meg sosem volt semmilyen szexualis elmenyetek?
Ha peldaul munkahelyen, vagy barati, ismerosi korben felmerul a szexualitas, vagy parkapcsolat temakore, hogyan kezelitek a helyzetet? Vallaljatok, hogy meg szuzek vagytok, vagy probaljatok titkolni es kerulni az ilyen jellegu temakat?
Nem akadalyoz titeket a mindennapi eletben a szuzessegetek olyan ertelemben, hogy emiatt frusztraltak vagytok, nem vagytok magabiztosak, esetleg onbizalomhianyotok van miatta, kinosan, feszelyezve erzitek magatokat masok tarsasagaban, feltek, hogy masok leneznenek, kinevetnenek, szannanak, ha kiderulne a titkotok?
Miben latjatok az okokat, hogy eddig meg nem sikerult part talalnotok, vagy legalabb csak kiprobalni a szexet, "atesni a tuzkeresztsegen"?
Koszi a valaszokat!
En 25 evesen vagyok meg szuz! Azert mert nem vagyok magammal megelegedve, gatlasos es szegyenlos vagyok (igazabol az intim meretemmel nem vagyok kibekulve), ezert elzarkoztam mindig az ismerkedestol, pedig sokszor lett volna lehetosegem baratnot szerezni...
Engem nagyon nagyon frusztral a dolog, rosszul erzem magam meg haveri korben is, mert mindig nyomaszt, hogy elokerul ez a tema es nem szivesen beszelek a gatlasaimrol es felelmeimrol!
Ezert is irtam ki a kerdest, mert kivancsi vagyok, hogy masok a hetkoznapokban, hogy viszonyulnak a sajat szuzessegukhoz, akar a haverok koreben, akar egy munkahelyen nem erzik-e magukat emiatt rosszul...
Hát ez az intim méret téma csak egy jó kifogás. A gátlásaidat ebben testesíted meg. A 40+%-nak tök mindegy a partner nemi mérete és a legfontosabb neki hogy a másiknak örömöt szerezzen. Az nagyon durva hogy még a diszkós kur-váknál sincs ez máshogy. Ha nagyon kicsi 12 centinél rövidebb és csak olyan vastag mint a hüvelykujjad, akkor tény nem érdemes állandóan mutogatni mert sok hülye beszólna. De jobb ha tudod volt egy osztrák pasi, akinek levágták a p*csét , mert elrákosodott, aztán kénytelen volt pont a hüvelykujját használni de nem bukott meg. A nők szerint a legjobb szertő volt életükben. Tehát ez csak egy jó kifogás, nyafogás.
Gyűjts némi bátorságot és úgy menny oda a lányokhoz! Ha nem megy akkor csak barátkozz velük minél többet, hogy megismerd őket és ők is megismerjenek téged.
Hat, igen, ezt az intim meret temat eleg rendesen es regen bebeszeltem magamnak, es mivel mar jocskan elmultam husz eves, egyre nehezebb a helyzetem, nehez a gatlasossag halojabol kikecmeregni...
Koszonom a tanacsot es a batoritast!
Egy húsz-huszonöt éves szűz fiúra egy teljesen átlagos lány aki szereti azt mondja majd megtanítja , tart neki korrepetálást. Ami roppant élvezetes.
Egy harmincas szűz pasira meg azt, hogy biztos van nála valami komoly probléma. De mint apám is harminchét évesen anyámmal veszítette el. - Baromira nem érdekelte a szex. Pedig népszerű volt a lányoknál, de udvaróli szeretett csak. És korainak érzete volna a nősülést addig. Kellő anyagiak híján. Mert testvéreit, félárván ő nevelte fel. És harminc is elmúlt amikor az utolsó testvér felnőtt. - És hárman vagyunk testvérek tehát, azért ez sem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!