Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miss Tűsarok vagy Tornacipő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miss Tűsarok vagy Tornacipő? Melyik jön be jobban?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom, hogy a "csajos csajok" gyakorta megvető pillantások kereszttüzének áldozatává vállnak. Mondván:-plázacica. Hozzám mindkét stílus közel áll. Hely és alkalomfüggő! Bár mintha tényleg picit megvetően pillantgatnának egyesek...Mért van ez? Ebben a világban a "csaj hordja a nadrágot"? Jól van ez igy fiúk?
2009. márc. 25. 08:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

A pasik kutyára nem foglalkoznak azzal, milyen cipő van a lányon, annál inkább megnézik a fenekét és a lábát.

A magassarkünak az a varázsa, hogy kényszeríti a viselőjét hogy kitolja a fenekét, és megfeszítse a lábizmait.

Ezzel a kis trükkel olyan lányok is elérik, h megnézzem őket akik különben nem tűnnének fel.

Ha a lány kiöltözős helyre meg vagy buliba, akkor magassarkú, munkába meg suliba jobb a kényelmes.

2009. márc. 25. 12:45
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
12:26-os vagyok. Természetesen a 2-vel előttem íróra gondoltam, csak beelőztek :-)
2009. márc. 25. 12:48
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen :D Ha nem feltűnősködik egy lány, lehet hogy akkor is megnézik, mert pl. bájos arca van. És akarva-akaratlanul végigmérik a pasik, legyen akár farmernadrágban, akár miniben, akár fürdőruhában :) A normális pasik úgyis az arcot helyezik előtérbe, a többivel (pl. munkás Józsika az építkezésről, aki mindenkit megnéz aki mozog és puncija van) meg nem kell foglalkozni egyáltalán.
2009. márc. 25. 15:18
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát lássuk csak a cipőt elég ritkán nézem meg , nem ez a döntő , de ha ez lenen akkor ikább sport cipő mint a tűsarkú, sőt a tűsarkú nekem egyáltalán nem jön be , nem az h mondjuk estélyen stb nem leeht felvenni , de mindnen nap?
2009. márc. 25. 18:46
 25/26 anonim ***** válasza:
De ez olyan rossz amúgy... már hogy olvastam a válaszokat és alapjában véve úgy látom a mai világban,ha egy csaj felvesz egy tűsarkút,akkor nem a nőt látják benne,hanem a k*rvát... úgy szép szóval:S tornacipő kilőve,sose volt a stílusom,én egyyszerűen nem értem meg,hogy hogyan jött divatba,mikor elmennék boltba vennék 200 forintért és otthon meg átfesteném voilá egy színes tornacsuka(N) visszatérve a tűsarkúra én csak nagyon néha veszek fel,(nem vagyok plázacica,nem is voltam,és sosem leszek)pl ünnepségek meg alkalmi rendezvények,mert amúgy ebben a világban már leszólják kajak az embert... a jó benne hogy még csak 16 vagyok,és remélem hogyha nagyobb leszek hordhatok beleszólás nélkül .:)
2009. márc. 31. 21:05
 26/26 anonim ***** válasza:

Ahogy sokadjára elolvasom a kérdésedet, úgy jön le, hogy azok a bizonyos "csajos csajok" azok, akiknek ha azt mondjuk, hogy holnaptól az x a divat, akkor ők x-et vesznek fel, és megvető pillantásokat vetnek mindenkire, aki nem azt hordja.

velük nem éri meg foglalkozni.

Szerintem, ha tudsz benne menni, hordj nyugodtan magassarkút, szép lábakkal a mini is jöhet. Persze, ha lehet felvenni cipőt is (nem csak a tornacipő lapos :)) szerintem az is szexi, és nyilván nem én vagyok ezzel egyedül.

A qrvás felvetésre, ami a válaszok közt volt: nem a cipő alapján dől el számomra, hogy egy csaj mennyire qrvás, hanem a ruha/smink/stílus alapján. Hidd el, tornacipőben is fel lehet öltözni úgy, hogy qrvának nézd. :)

2009. ápr. 5. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!