Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen színű körömlakkot szerettek egy lányon? Élénk színek felidegesítenek?
Figyelt kérdés
inkább kedves lágy, szolid színek a bejövősek?2011. jún. 23. 20:10
1/15 anonim válasza:
Fekete ne legyen... A többi részemről nem számít!
18/F
3/15 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha nincs rajta semmilyen.
4/15 anonim válasza:
> Milyen színű körömlakkot szerettek egy lányon?
Semmilyet.
> Élénk színek felidegesítenek?
Igen.
5/15 anonim válasza:
bármilyet, azért ő a lány, hogy ő értsen ehhez, én meg azért vagyok pasi, hogy nekem ne kelljen, ha neki tetszik és szerinte illik hozzá akkor ok, ennyi... :)
25/F
7/15 anonim válasza:
Bocsi az offért,erre én is kíváncsi lennék:)
Most kattantam rá egy körömlakkra,átlátszó a 'színe',de egy kis csavarral,ha sötétben vagyok akkor UV-fényű:)
Szóval van is meg nem is...:)
Az a szín jó??:)
8/15 A kérdező kommentje:
óh köszi
csak mert én szeretem a nagyon pinket, kéket, pirosat is
ezek szerint nem túl bejövős :S
2011. jún. 23. 20:41
9/15 anonim válasza:
simán ha gyakran jársz disco-ba :D
10/15 anonim válasza:
Kézfejen jó lesz a fehér, akkor lila, rózsaszín. Lábujjkörmökön meg vagy csak egy átlátszó lakk vagy semmi. Ém lábfetisiszta vagyok, nekem fontos, hogy egy nőnek szép, természetes ápolt lábfeje legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!