Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez hogy is van? Bejelöltem a neten, visszaigazolt, de mégsem?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú akit bejelöltem facebookon. Csak látásból ismerjük egymást. Visszaigazolt (megkaptam az üzenetet, hogy elfogadta a felkérést) de közben mégsincs az ismerőseim között, és nem láthatom az adatlapját.
Most akkor ez hogy van? Elfogadott, aztán meg letörölt?
2011. jún. 22. 19:49
1/10 anonim válasza:
Lehet:D Én még mindig csak azt az egy embert látom az ismerőseim között, akit elsőnek bejelöltem és visszaigazolt. Mondjuk ha rákeresek magamra akkor látom a többit is :S
2/10 anonim válasza:
lehet sz*rakszik a facebook..néha szokott:S
3/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom....De amúgy megjelenik az a kis jel is hogy bejelölhetem őt...Fura.
2011. jún. 22. 19:53
4/10 anonim válasza:
Bár rossz a kategória...
Ha rámész az adatlapjára, ott újra lehet látni, hogy "ismerősnek jelölés"? mert akkor igen, kitörölt...
5/10 anonim válasza:
Sebaj, ha tetszem neked, engem bejelölhetsz és én nem töröllek ki. :D
6/10 anonim válasza:
ha látod az ismerősnek jelölést akkor kitörölt.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, akkor jól sejtettem...De akkor ennek mi értelme? ....
2011. jún. 22. 19:58
8/10 A kérdező kommentje:
Na de köszi a válaszokat
2011. jún. 22. 19:59
9/10 anonim válasza:
Ne neten jelölgesd be, hanem menj át hozzá, hogy ő jelöljön be.
10/10 anonim válasza:
Én írni szoktam az egyszer látott lányoknak. A második levél után bejelölnek. Tehát előbb levél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!