Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen belső férfi tulajdonságok vonzzák a nőket?
gyakran ezt veszem észre, utolsó hozzászóló mondataiból átforgatva:
Magabiztos - nocsak, ez a pacák micsoda beképzelt...
erős akaratú - erőszakos, akaratos zsarnok...
céltudatos - hát ezt a bikfafejű, fafejű barmot...
rámenős - ezt a nyomulós barmot hogy vakarjam le magamról?...
jó humorú - komolytalan...
vagány - pff, műmájer, izmozó.
hűséges - hmm... nem néz másik nőre? ez ennyire lúzer, hogy nem tudna felszedni mást rajtam kívül? PAPUCS!!
megbízható - hát ebben semmi izgi, unalmas..
szenvedélyes - nem érdekli a belsőm, csak meg akar dugni, meg ki tudja, mi lesz, ha eldurran az agya...
érzelmes - nyálas!!
gondoskodó - miért szolgál ki ennyire? nő vagyok, kezeljen emberként...
védelmező - nem kapok tőle levegőt, birtokló...
Szóval, ha ezeket, amit az előző hozzászóló felsorolt, lehet, hogy a valóságban, ha ilyen emberrel hozná össze a sors, akkor ezeket mondaná róla. Azaz: légy önmagad, mert semmi sem biztos.
ma 20:18
Az előtted szóló vagyok és a férjemet jellemeztem. Évek óta házasok vagyunk, szeretem és tisztelem. Eszembe sem jutna olyanokat gondolni róla, amiket te felsoroltál. Ő így önmaga és így imádom. :)
32/N
ma 22:50
Na, hát én sem voltam mindig házas, csak azt mondom, hogy ezek a tulajdonságok fogtak meg benne és azelőtt is ezeket kerestem a férfiakban.
De hát azóta változhatott a világ. :)
Lexus, BMW, Merdzso, vagy hasonló... Tömött pénztárca, meg egy farok (tök mindegy mekkora és hogy használod ha az előző két feltétel adott).
A belső tulajdonságodat pedig leszarják ha meg van az amit elsoroltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!