Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen belső férfi tulajdonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen belső férfi tulajdonságok vonzzák a nőket?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 19:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19:46 szépen le is írt mindent.
2011. jún. 22. 19:48
 12/23 anonim ***** válasza:
Magabiztos, erős akaratú, céltudatos, rámenős, jó humorú, vagány, hűséges, megbízható, szenvedélyes, érzelmes, gondoskodó, védelmező...
2011. jún. 22. 20:13
 13/23 anonim ***** válasza:

gyakran ezt veszem észre, utolsó hozzászóló mondataiból átforgatva:

Magabiztos - nocsak, ez a pacák micsoda beképzelt...

erős akaratú - erőszakos, akaratos zsarnok...

céltudatos - hát ezt a bikfafejű, fafejű barmot...

rámenős - ezt a nyomulós barmot hogy vakarjam le magamról?...

jó humorú - komolytalan...

vagány - pff, műmájer, izmozó.

hűséges - hmm... nem néz másik nőre? ez ennyire lúzer, hogy nem tudna felszedni mást rajtam kívül? PAPUCS!!

megbízható - hát ebben semmi izgi, unalmas..

szenvedélyes - nem érdekli a belsőm, csak meg akar dugni, meg ki tudja, mi lesz, ha eldurran az agya...

érzelmes - nyálas!!

gondoskodó - miért szolgál ki ennyire? nő vagyok, kezeljen emberként...

védelmező - nem kapok tőle levegőt, birtokló...

Szóval, ha ezeket, amit az előző hozzászóló felsorolt, lehet, hogy a valóságban, ha ilyen emberrel hozná össze a sors, akkor ezeket mondaná róla. Azaz: légy önmagad, mert semmi sem biztos.

2011. jún. 22. 20:18
 14/23 anonim ***** válasza:
Minden tulajdonság a rosszfiú kategóriából...
2011. jún. 22. 20:22
 15/23 anonim ***** válasza:

ma 20:18

Az előtted szóló vagyok és a férjemet jellemeztem. Évek óta házasok vagyunk, szeretem és tisztelem. Eszembe sem jutna olyanokat gondolni róla, amiket te felsoroltál. Ő így önmaga és így imádom. :)

32/N

2011. jún. 22. 20:24
 16/23 anonim ***** válasza:
de ha mondjuk megsértődnél rá, dühödben lehet, hogy épp ezt mondanád, nem? :P
2011. jún. 22. 20:24
 17/23 anonim ***** válasza:
Sértődtünk már meg egymásra, de ilyeneket nem szoktam neki mondani, ezek azért nagyon durva dolgok. Maximum vitatkozunk, de nem szóljuk le egymást. Nem mondom, hogy soha nem veszekszünk, de a "B...sszameg, nem igaz, hogy nem tudod megcsinálni!" a legdurvább szidás, amit eddig a fejéhez vágtam. :D
2011. jún. 22. 20:33
 18/23 A kérdező kommentje:
Csak én nem házas vagyok, hanem egy 16 éves "srác".
2011. jún. 22. 22:50
 19/23 anonim ***** válasza:

ma 22:50

Na, hát én sem voltam mindig házas, csak azt mondom, hogy ezek a tulajdonságok fogtak meg benne és azelőtt is ezeket kerestem a férfiakban.

De hát azóta változhatott a világ. :)

2011. jún. 22. 22:56
 20/23 anonim ***** válasza:

Lexus, BMW, Merdzso, vagy hasonló... Tömött pénztárca, meg egy farok (tök mindegy mekkora és hogy használod ha az előző két feltétel adott).

A belső tulajdonságodat pedig leszarják ha meg van az amit elsoroltam :)

2011. júl. 5. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!