Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyák a lábaim, ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyák a lábaim, ugye?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 21. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem csúnya, de te álltál be így vagy alul ennyire szétáll?
2011. jún. 22. 08:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Én kevesebb vagyok akkor mert én 57 kg vagyok és 163 cm de akkor is a lábam hasonlóan néz ki!Én is fogyókúráztam de a combom még mindig nagy és nem tudom hogy abból hogy tudnák fogyni!Amúgy neked hatalmas a sikered 28 kg az nem semmi!Gratulálok!De neked akkor ennek a combnak nagyon is kéne örülnöd hiszen így biztos jobb annál mint mikor kb 90kg voltál!
2011. jún. 22. 08:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem bámulatos hogy ennyit sikerült javítanod magadon, ezekkel a lábakkal amúgy semmi gond nincs. Tegyél fel képet a kiindulási állapotról is, hogy lássuk akkor mennyire volt vastagabb a lábad. Így azt mondanám felesleges tovább erőltetned a fogyást, inkább ara figyelj hogy ne szedd vissza a súlyt magadra. Sok sikert! :)

26 ff

2011. jún. 22. 10:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiféleképpen sem csúnya. Tudsz görkorizni? És a barátnőid? Mert én minden nap órákat görkorizok vagy velük vagy egyedül, és nekem nagyon beválik.(bár sosem volt problémám a túlsúllyal, csak formában tartom magam)Én imádom, jól szórakozok közben és mozgok is. :) Sok sikert!
2011. jún. 22. 11:09
 15/15 anonim válasza:
semmi baja nincs a lábadnak
2011. jún. 23. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!