Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek nincs sok élménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs sok élménye korabbról, mert hülye fejével inkább gépezett mint barátokkal lógott kint, az miként tudna beilleszkedni a többiek közé, főleg úgy, hogy sok vicces történetet se tudna mesélni, mivel nem történt sok ilyen vele korábban?

Figyelt kérdés
Azt gondolom mondanom se kell, hogy nem egy lánynál veszitettem igy el az esélyemet...mivel tudtam, hogy sokat nem tudnék mesélni a kalandjaimról,igy témánk se lenne sok. 18f
2011. jún. 21. 20:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Itt hibáztál, hogy őt képzelted el az egyetlen és tökéletes nőt a számodra. Ha ennyire felmagasztalod, az soha nem vezet jóra! Ne úgy gondolkodj, hogy ő az egyetlen, és rajta kívül nincs más. Inkább úgy fogd fel, hogy egy jó kaland lesz, ha nem jön össze a kapcsolat, akkor maximum haverkodtok a csajjal, és majd jön az igazi ha jönnie kell. Plussz egy csaj barátnak nagyon sok előnye is van, be tud mutatni a barátnőinek, és számos hasznos tanácsot is tud adni, szóval a jelszó: csak lazán!
2011. jún. 21. 22:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Ezt a lazaságot még meg kellesz tanuljam, de igyekezni fogok...mert voltam én már az is csak akkor nem volt semmi féle gondom...
2011. jún. 22. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!