Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy zokon veszem, mikor egy tinicsaj játssza a bölcset, vagy az érett nőt, holott egy szimpla problémát nem tud megoldani anyuci, apuci nélkül. Ti is így vagytok vele?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:46
Szerintem te sem vagy több 18 -nál, vagy pedig tényleg nem jelent semmit a kor.
Igazad? Már mint miben??
Sajnos nem az én válaszom alapján vontál le következtetést életkorral kapcsolatban. Szóval ez alapján nem tudhatom, hogy igazad volt-e. Viszont ami a commented mögött volt, azzal nem értek egyet.
Szerintem egy teljesen normális hozzászólás alapján, te úgy gondoltad, hogy a választ mefogalmazó egyén 14 -nél nem lehet több. Vajon miért? Gondoltam visszadom, amit adtál.
Te utolsó, neked mi bajod? Kifejtette a véleményét, miszerint nem mindenki olyan.. És te meg rögtön nekimentél. Na ki támadott kit? És te talán megtudnád indokolni, hogy szerinted ő miért nem több 14nél? Nem. Ennyit erről. Látom ennyire futja az intelligenciádból.
Bár látom te sem mered elárulni a korodat..
És ha már annyira itt tartunk, hogy milyenek a tizenévesek.. A huszonévesek milyenek? Belemenjünk? Szerintem inkább ne! (Mielőtt valaki félreértené, nincs bajom a NORMÁLIS huszonévesekkel, ismerek párat akik nagyon rendesek.)
Na várom a válaszod te harczos!
Most írok ide először (mármint írtam már ide, de nem tudom abban mi agresszió volt..) de igen eltaláltad, nálam mindennapos az agresszió. Egy idegbeteg állat vagyok.
Egyébként mit kellett volna megértenem? Magyarázd már el. Bár úgy sem fogod.
A korral kapcsolatban.. Jogos. De akkor most leírnád nekem, hogy hány éves vagy?
Kedves Gitarhero! Nekem úgy tűnik, te sem értetted meg, mit és miért írtam. Ha igen, örülök neki. Bár nem úgy tűnt. 20/F
(és nem engem x<14 éveseztél le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!