Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Meg lehet oldani valahogy ezt...

Meg lehet oldani valahogy ezt az Outlook-os problémát?

Figyelt kérdés
Van az Elküldött üzenetek mappán belül egy másik, hogy külön lássam azokat a leveleket is, amiket az adott illetőnek küldök. Sima ügy, hogy küldés után a neki címzett, elküldött levelet bemásolja abba a mappába, de agond az, hogy csak másolja, így küldéskor bekerül a sima Elküldöttekbe is... ezt viszont én nem akarom, mert ugye akkor így mindegyik neki küldött levél kétszer van meg a gépen, de hát minek... Lehet ez ellen kezdeni valamit?
2009. jan. 31. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor a szabályt létrehozod, hogy tegye bele a neki szánt mappába, nincs másolás helyett áthelyezés adott mappába?

Esetleg egy úgy szabállyal, természetesen a mostanitól prioritásban lejjebb törölheted a levelet (sajna nincs most előttem Outlook és nem látom pontosan a szabályokat).

2009. jan. 31. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos csak levél fogadásánál van áthelyezés, küldésnél nincs ilyen lehetőség. Törlésre szintén nem találtam így megoldást.
2009. jan. 31. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!