Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha rossz telefonszámot adtam...

Ha rossz telefonszámot adtam meg egyenlegfeltöltésnél (3000Ft), lehet-e valahogy orvosolni a problémát?

Figyelt kérdés

Létezik valami megoldás erre, azon kívül, hogy felhívom a másik számot, és megkérem, hogy alakalom adtán töltsön fel ő is nekem? Mert úgy néz ki, most "ajándékoztam" neki 3000Ft-ot véletlenül. (Végülis úgyis karácsony van...)

Már felhívtam kétszer ezt a számot, de nem elérhető éppen. Lehet, hogy nem is létezik még ez a szám. Ha így van, ezt a Vodafone-nál meg tudják mondani nekem, nem? És ekkor akár a pénzem is visszakaphatom?

2009. dec. 23. 11:29
 1/5 anonim válasza:
90%
Csak a jóindulatában bízhatsz.
2009. dec. 23. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te töltötted fel nekem? Kedves karácsonyi ajándék volt, köszi ;)

Viccet félre téve valóban csak a jóindulatában bízhatsz, mondjuk ha nem lenne jóindulatú, az tuti fix, hogy igencsak megkeseríteném az életét és előbb utóbb kénytelen volna számot cserélni, akkor meg bszhatja a feltöltést. Persze ettől te nem kapnád vissza a lóvét.

2009. dec. 23. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Máskor jobban figyelj oda!
2009. dec. 23. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem egyenlegfeltöltésnél a számítógépet nyomkodó kiscsaj mindig mondta figyeljek oda =)persze egy olyan csaj előtt beütni a számot nehéz volt :P

viccen kívűl: a pénzt nem kapod vissza,esetleg olyan esetbe,ha nem létezik a szám amire feltöltötted.De akkor meg elkezdenék a rituárét hogy mértnem figyeltél oda...:S

2009. dec. 23. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:

"ha nem lenne jóindulatú, az tuti fix, hogy igencsak megkeseríteném az életét és előbb utóbb kénytelen volna számot cserélni, akkor meg bszhatja a feltöltést. Persze ettől te nem kapnád vissza a lóvét."

Meg még a nyakadba varr egy jó kis zaklatási pert. Nem tudom, megérné-e azért a 3000 forintért, amit jogilag még csak nem is ítélhető el, hogy nem ad vissza, azért egy ilyen magánakcióba kezdened, aminek a végén csak a perköltséged a 3000 ft többszöröse lesz.

Szóval lehet próbálkozni, csak ne menjünk át zaklatásba. Meg aztán bizony van, akinek így ünnepek között azt a 3000 forintot is rázós lenne a te telefonszámládra utalni. Legközelebb figyelj oda jobban!

2009. dec. 24. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!