Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, h a pasik itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h a pasik itt írogatják, h jajj a nők csak a külsőt nézik?

Figyelt kérdés
Annyira felidegesít ez minden alkalommal,úgy mondják/írják ezt persze vhova,h következő kérdésnél,ha olyan a téma akkor odaírják,h jajj ez jó,ez meg kövér.Mert mégis mit néz meg az ember elsőnek a másikon?Felboncolja és a belszerveit?Csak akkor tud kialakulni vonzalom,ha vkinek a külseje elnyeri a tetszésed és utána teszel lépéseket,h megismerd jobban,vagy csak én gondolom rosszul?
2011. jún. 21. 00:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem is baj, ha egy lány válogatós - ez csak igényességre vall. Válogatós alatt azt értem, hogy nem fekszik össze minden jöttmentel, legyen az egy igaz főnyeremény pali vagy kevésbé előnyös külsejű. Egy nő és egy férfi is igenis válogassa meg a párját, de mindig helyezze a belső értékeket a külső elé. De ahogy már előttem is írták, általában azok rinyálnak, akik nem tipikusan szépfiúnak születtek, viszont kb. playmate szintű csajokat akarnának felszedni. Akik rájuk se néznek. De ez természetesen mindkét nemre igaz, a felsőkategóriás pasik sem foglalkoznak az átlagos nőkkel.

Valóban, több udvarlás és a kedvesség megszépítheti a fiút, ahogy írták előttem. Nekem az a fiú, akivel öt évig együtt voltam, elsőre egyáltalán nem tetszett, szinte átnéztem rajta. De fergeteges humora és hihetetlen megnyerő személyisége volt, így már az sem zavart, hogy 1 FEJJEL ALACSONYABB volt nálam ráadásul... persze aztán megnőtt, de engem ez semmiben sem tartott vissza és mindennél jobban szerettem.

Egyébként meg bizony a külső az, amit elsőre meglát az ember. Ebbe beletartozik az ápoltság is, és például szerintem semelyik lány sem repes az örömtől, ha egy fiú izzadós, és nem használ dezodort, majd azt kell szagolnia mindenkinek. És még sorolhatnám... ezek nem nagy dolgok, nem is drága dolgok, ami meg még nagyon fontos az a sportolás. Egy jó kiállás még a kevésbé helyes pasikon is elképesztően sokat dobhat, rengeteg példát ismerek.

A lényeg a lényeg, a fiúk is ugyanúgy a külsőt nézik először, és csak fölöslegesen hőbörögnek itt, amíg az átlagos csajokat le se tojják. Bagoly mondja verébnek.

2011. jún. 21. 01:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Amit 01:48as leírtál nagyon jó!Én is így látom,de ők nem b írják fel fogni,h miért nézzük a külsőt,nem feltétlen,h lássuk rajta,h pénzes,hanem,h igényes,ad magára,és férfias.:)
2011. jún. 21. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!